سئو سایت فروشگاهی

8 راز سئو سایت فروشگاهی برای گوگل

یکی از مقرون به صرفه‌ترین راه‌ها برای بهینه سازی گوگل از طریق سئو سایت فروشگاهی می‌باشد. راز موفقیت یک فروشگاه اینترنتی در تعداد بازدید کنندگان آنلاین اوست.

 کارکرد سئو یا seo به این صورت است که با انجام یکسری فعالیت بر روی سایت خود و یا در فضای اینترنت بتوانید رتبه‌های اول گوگل را کسب کنید.

یک استراتژی بازاریابی دیجیتال بسیار موفق برای رشد تجارت و کسب بالاترین میزان بازگشت سرمایه برای فروشگاه شما می‌باشد. در ابتدا ممکن است پیچیدگی‌های سئو دلهره آور به نظر برسد، اما فقط کافی است تصور کنید چه مقدار بازدید کننده و ترافیک مرتبط با کیفیتی که از گوگل خواهید گرفت و مجبور به پرداخت هزینه‌ای بابت آن نیستید.

اگر می‌خواهید سایت فروشگاهی افزایش بازدید کننده و در نتیجه فروش بیشتر، داشته باشید؛ این ۸ مرحله سئو سایت را با دقت انجام دهید.

روش انجام سئو سایت فروشگاهی

فرآیند سئو فروشگاهی شامل ۸ مرحله اصلی می‌باشد:

  •  بهینه سازی ساختار سایت
  •  انجام سئو فنی سایت
  • انجام سئو داخلی سایت
  •  بازاریابی محتوا برای فروشگاه
  • تحقیق درباره کلمات کلیدی مرتبط با محصولات فروشگاه اینترنتی
  • انجام دادن سئو محلی
  • ساختن بک لینک برای وب سایت
  •  اندازه گیری میزان موفقیت سئو سایت فروشگاهی
  • تحقیق و بررسی درباره کلمه کلیدی مرتبط با فروشگاه

سنگ بنای هر فرایند سئو؛ تحقیق درباره کلمه کلیدی می‌باشد و در سئو فروشگاهی نیز همین طور است.

شما در ابتدا باید متوجه شوید که مشتریان احتمالی شما در هنگام جستجو در گوگل کدام عبارت را جستجو و تایپ می‌کنند؟

سپس از این کلمات کلیدی در ادامه کار سئو استفاده کنید. کلمات کلیدی مورد نظر را که دارای حجم مناسب برای جستجو برای رقابت کم تا متوسط هستند و می‌توانند باعث ایجاد ترافیک ورئدی و فروش شوند، شناسایی کنید.

این کلمات همان کلمات کلیدی هستند که شما باید در دسته بندی و صفحات محصول خود قراردهید و سئو سایت فروشگاهی خود را بر طبق همان انجام دهید.

قبل از شروع فرایند تحقیق کلمات کلیدی یک نکته مهم وجود دارد که شما باید آن را مورد توجه قرار دهید.

هدف کاربر از جستجو را درک نمایید

یکی از مهمترین موضوعاتی که باید هنگام انجام تحقیقات کلمات کلیدی مورد توجه قرار دهد، هدف و قصد کاربر است.

این یک مفهوم مهم است که به شما در انتخاب کلمات کلیدی مناسب جهت سئو سایت فروشگاهی راهنمایی می‌کند و موجب افزایش فروش سایت شما می‌گردد.

4 نوع اصلی از کلمات کلیدی بر اساس هدف کاربر از جستجو وجود دارد:

کلمات کلیدی اطلاعاتی: کلمات کلیدی بیشتر با (چگونه)، (چیست؟) شروع می‌شوند یا شامل (تعریف) هستند و معمولاً کاربران وقتی می‌خواهند اطلاعات یا تحقیقی درباره موضوع یا کالایی کسب کنند، از آن استفاده می‌کنند.

 کلمات کلیدی تجاری: کلمات کلیدی تجاری کلماتی هستند که مربوط به مرحله بررسی محصول و خدمات می‌باشند. مانند:” بهترین دوربین عکاسی سونی”،”بهترین سئو کار در تهران”.

 کلمات کلیدی مربوط به اسم سایت یا برند: به طور مثال کسی که دیجی کالا یا شیپور را با هدف بازدید از این وبسایت های خاص جستجو می‌کند.

 کلمات کلیدی معامله‌ای: افرادی که به دنبال خرید چیزی در حال حاضر هستند از کلمات کلیدی و معامله‌ای در جستجوی خود استفاده می‌کنند. به طور مثال “خرید غذای سگ به صورت آنلاین”، “تعرفه طراحی سایت” و… این شامل کلمات کلیدی متمرکز بر محصول مانند” لباس کودک آل سی” و نام‌های خاص محصول مانند:” گلکسی s20 سامسونگ” نیز هستند.

 پس بنابراین فروشگاه شما باید متناسب با جستجوهای محصولات فروشگاه باشد. به همین دلیل کلمات کلیدی هدف اصلی سه و سایت فروشگاهی شما باید متمرکز بر عباراتی باشد که قصد فروش محصولات مرتبط با آن را دارید.

 پیدا کردن کلمات کلیدی از طریق پیشنهادات جستجوی گوگل

 بهترین نقطه برای شروع درباره کلمات کلیدی، از طریق پیشنهادات گوگل می‌باشد.

 برای برای پیدا کردن کلمات کلیدی هدف، عباراتی را در گوگل وارد کنید که مرتبط با یکی از محصولات شما باشد. به طور مثال اگر قصد فروش کفش را دارید با جستجوی عبارت خرید کفش، ایده‌ای درباره کلمات کلیدی مرتبط نحوه دسته بندی محصولات کفش خود خواهید یافت.

همچنین با تایپ کردن کلمات پیشنهاد شده، باز هم باز هم گوگل با کلمات دیگر زیر مجموعه‌های محصولات و همچنین برچسب محصولات ایده‌های خوب به شما می‌دهد.

همانطور که گفتیم کلمات کلیدی مربوط به اسم سایت مانند دیجی کالا کاربردی برای شما ندارد. اما می‌توانید از سایر موارد برای دسته بندی و تک گذاری محصولات سایت خود استفاده نمایید.برای برای پیدا کردن کلمات کلیدی هدف، عباراتی را در گوگل وارد کنید که مرتبط با یکی از محصولات شما باشد.

استفاده از سایت‌های آنالیز سئو جهت پیدا کردن کلمات کلیدی سایت فروشگاهی

سایت‌های بررسی سئو و کلمات کلیدی درباره حجم جستجوی کلمات کلیدی و همینطور سختی هر کلمه از لحاظ دیده شدن در رتبه‌های اول گوگل به شما اطلاعات خوبی ارائه می‌دهند.

 برای مثال: سایت مدیریت سئو آنلاین Semrush به شما پیشنهادات خوبی در حوزه این زمینه ارائه می‌کند، اما متاسفانه اکثر خدمات آن پولی و با پرداخت هزینه ممکن می‌باشد و از طریق آی پی غیر از ایران باید وارد آن شوید.

 بهینه سازی ساختار سایت فروشگاهی

سئو ساختار سایت شما برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو بسیار مهم می‌باشد. ساختار سایت بیانگر نحوه سازماندهی سایت فروشگاهی شما در دسته بندی‌ها و صفحات مختلف است.

یک ساختار سایت خوب به موتورهای جستجو کمک می‌کند فروشگاه آنلاین شما را پیمایش و نمای سازی کند و googlebot به راحتی می‌توانند در هنگام پیمایش هر صفحه را در سایت شما پیدا کنند. اگر صفحاتی در اعماق وب سایت شما مخفی شده‌اند، یا اینکه به صورت درست به هم لینک نشده‌اند، موتورهای جستجو ممکن است آن هارا شایستهٔ نمایه سازی ندانند. یا اصلاً آن‌ها نمی‌توانند آن‌ها را پیدا کنند.

یک ساختار جامع و کامل می‌تواند به سایت شما کمک کند تا با پیوندهای سایت در نتایج جستجو نمایش داده شود

همچنین کاربران شما نیز از ساختار خوب قدردانی خواهند کرد، زیرا پیمایش در سایت شما را آسان می‌کند. کاربران می‌توانند با کلیک کمتر و بدون نیاز به لمس دکمه برگشت به هر صفحه‌ای برسند و تجربه کاربری بهتر (UX) به معنای فروش بیشتر می‌باشد.

ساختار سایت به دلیل تعداد بالای صفحات، برای سایت‌های فروشگاهی، از اهمیت زیادی برخوردار است. با افزودن و حذف محصولات و دسته‌ها، ساختار سایت شما حتی پیچیده‌تر می‌شود.

 اگر از همان ابتدا کارها را درست انجام ندهید، تغییر ساختار سایت می‌توانند به یک کابوس تبدیل شود. به همین دلیل ساختار سایت باید از اولویت بالایی در روند سئو سایت فروشگاهی شما برخوردار باشد.

در مورد سئو ساختار سایت فروشگاهی دو قانون کلی وجود دارد:

  •  ساختار خود را ساده و مقیاس پذیر نگه دارید.
  •  اطمینان پیدا کنید که هر صفحه با صفحه اصلی شما تنها سه کلیک فاصله دارد.

 در این حالت، ربات‌های گوگل و کاربران فقط برای دستیابی به محصولات باید به وسیلهٔ چندین صفحه حرکت کنند و این ساختار خیلی پیچیده و عمیق می‌باشد.

 همینطور یک ساختار سایت عمیق باعث کاهش اعتبار دامنه شما خواهد شد عامل اصلی سئو می‌باشد.

 همچنین این نوع ساختار سایت قابل مقایسه نیست. هر بار که محصول را اضافه و یا حذف می‌کنید باید وب سایت را از اول تنظیم کنید.

 اگر فروشگاهی با تعداد محصولات زیاد دارید، می‌توانید سطح دیگری را به ساختار خود اضافه کنید. به این ترتیب شما همواره به قانون سه کلیک پایبند هستید.

 هشدار:

 اگر ساختار سئو سایت فروشگاهی شما به طور استاندارد ساخته نشده است و می‌خواهید آن را تغییر دهید، اطمینان پیدا کنید که هر صفحه قدیمی به یک صفحه جدید ریدایرکت برمی‌گردد.

 وقتی که ساختار سه بعدی سایت خود را به درستی تنظیم کردید، مرحلهٔ بعدی سئوی داخلی می‌باشد. اگر ساختار سئو سایت فروشگاهی شما به طور استاندارد ساخته نشده است و می‌خواهید آن را تغییر دهید، اطمینان پیدا کنید که هر صفحه قدیمی به یک صفحه جدید ریدایرکت برمی‌گردد.

 سئو سایت داخلی

 کلمات کلیدی هدف، عنصر اصلی یک استراتژی موفق سئو می‌باشد و حالا وقت آن می‌باشد که این ماده اصلی را به صفحات محصول و دسته بندی‌های خود اضافه کنید.

 صفحات محصول و دسته شما بیشترین بازدید را دارد و به صورت به فروش محصولات سایت شما کمک می‌کند.

کپی رایتینگ و تولید محتوا در سئو و اصول منحصر به فردشان

 به همین خاطر شما باید اطمینان پیدا کنید که وقتی کسی کلمات کلیدی شماره نظر شما را جستجو می‌کند، سایت شما سایتی است که در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شود.

 برچسب‌های عنوان و توضیحات متا خود را بهینه کنید

 برچسب‌های عنوان و توضیحات متا به عنوان قسمت‌های اصلی هر صفحه در لیست جستجوی گوگل نمایش داده می‌شوند. وقتی صحبت از برچسب‌های عنوان می‌شود، وظیفه اصلی این است که کلمه کلیدی مورد نظر خودتان را در آن اضافه کنید.

موضوع تضمین می‌کند جستجو در آن و همچنین گوگل بدانند که صفحه شما با آنچه کاربران جستجو می‌کند در ارتباط است.

و همینطور برچسب‌های عنوان نیز نیاز به جذب کلید دارند. چیزی جذاب ایجاد کنید که جستجوگران را مجاب کند تا بر روی سایت شما کلیک کنند.

 یک روش خوب برای این کار اضافه کردن کلمات تشویق کننده به کلمه کلیدی مورد نظر خود می‌باشد.

برای مثال:

  •  ارزان‌ترین
  •  بهترین
  •  ۲۰% تخفیف خرید
  •  ارسال رایگان
  •  فروش فوق العاده
  •  تضمین و…

 درباره میزان کلیک‌ها، نحوه نوشتن توضیحات متا نقش اصلی را دارد. این موضوع به معنی بازدید بیشتر و فروش بیشتر می‌باشد.

 برای توصیف محصول خود از توضیحات متا استفاده کنید. یک نسخه کوتاه جذاب بنویسید که کاربران را به بازدید از صفحه شما ترغیب کند.

 و همینطور کلمات کلیدی مورد نظر خودتان را وارد کنید و برخی از کلمات کلیدی را اضافه کنید تا پیشنهاد شما غیرقابل مقاومت برای کاربران شود.

 در آخر مطمئن شوید که از کلمات دستوری استفاده می‌کنید و یک فراخوان برای کلیک کردن دارید.

 اضافه کردن توضیحات متا توسط افزونه Yoasat Seo در وردپرس

 اگر سایت فروشگاهی شما وردپرسی می‌باشد حتماً افزونه Yoasat Seo را برای انجام سئو نصب نمایید. به وسیله این افزونه برچسب‌های عنوان و توضیحات متنهای محصولات خود را اضافه کنید. فراموش نکنید که برای هر محصول برچسب عنوان و توضیحات متن‌های منحصر به فرد بنویسید.

جهت سئو سایت فروشگاهی محتوای صفحه محصولات دسته بندی‌ها و پر از کلمه‌های کلیدی باشد

 برای درک کردن موضوع صفحات سایت نیاز به محتوا دارد و هر چه اطلاعات بیشتری ارائه دهید، بهتر می‌باشد. به همین دلیل است که باید محتوای طولانی و عمیق برای محصولات و دسته بندی‌های فروشگاه خود آماده کنید.

 محتواهای طولانی به مشتریان کمک می‌کند محصولات شما را بهتر شناسایی کنند و مشتریان را تشویق به خرید می‌کند.

 اضافه کردن شرح مختصر در بالای محصول به مشتریانی که با محصول آشنایی دارند و فقط به قصد خرید آمده‌اند کمک می‌کند تا درگیر جزئیات بعدی نشوند.

در بخش توضیحات مفصل‌تر محصولات موارد زیر را ذکر نمایید:

  •  مشخصات، جزئیات و نحوه استفاده از محصول
  •  ویژگی‌ها و مزایای اصلی محصول
  •  نحوهٔ دسته بندی، ارسال و لوازم جانبی همراه محصول
  •  بخش نظرات خریداران که هم برای کاربران و هم برای گوگل اهمیت زیادی دارد.

 در هر صفحه محصول محتوای حداقل هزار کلمه‌ای بنویسید ۳ تا ۵ بار شامل کلمات کلیدی هدف شما باشد. از پر کردن کلمات کلیدی، تراکم کلمات کلیدی و روش‌های مشابه خودداری کنید.

از کلمات کلیدی LSI در محتوای خود استفاده نمایید

  • اضافه کردن کلمات کلیدی LSI – Latent Semantic indexing نشان دهنده معنای نهفته را در محتوای خود فراموش نکنید.
  • این‌ها عباراتی هستند که مربوط به کلمه کلیدی اصلی شما هستند و موضوع محتوا را برای گوگل قابل تشخیص می‌کنند.
  • کلمات کلیدی LSI در خدمت ارائه متن و همچنین تقویت کننده پیوند بین صفحات فروشگاه شما هستند.
  • به طور مثال، اگر کلید واژه شما “دوربین مداربسته پاناسونیک” باشد، کلمات کلیدی LSI می‌توانند چیزی مانند “ضبط کننده تصاویر”، “دید در شب”، “زوم هوشمند”، “حسگرهای حرکت” و غیره باشند.
  • همانطور که میبنید کلمات کلیدی LSI از کلمات کلیدی مشابه (مترادف) متفاوت می‌باشد.
  • برای امتیازات بیشتر در گوگل، خوانایی محتوای خود را با استفاده از پاراگراف‌های کوتاه، لیست‌های نقطه دار و زیر عنوان‌ها افزایش دهید.
  • محتوای خود را با استفاده از تگ‌های عنوان h1، h2، h3 و غیره ساختار دهید.
  • شما باید فقط یک برچسب h1 داشته باشید که به طور ایده آل حاوی کلمه کلیدی مورد نظر شما باشد.
  • در بیشتر موارد، شما می‌توانید h1 را به عنوان نام محصول خود نگه دارید.
  • از عناوین (h2، h3) برای توضیح ویژگی‌ها، مشخصات، شرایط بازگشت وجه، اندازه محصولات و زمان حمل استفاده کنید.
  • از آدرس URL کوتاه و کاربرپسند برای صفحات فروشگاه استفاده کنید
  • مورد بعدی در سئو داخلی سایت فروشگاهی شما بهینه سازی آدرسس URL است.
  • UR های کوتاه و کاربرپسند داشته باشید که افراد بتوانند آنها را درک کند.
  • از URL های نامرتب یا طولانی مثل مورد زیر استفاده نکنید. (مثالی ازنسخه های قدیمی فروشگاه ساز ویرچومارت جوملا)

درعوض، ساختار سایت خود را دنبال کنید و آدرس‌هایی شامل کلمات کلیدی ایجاد کنید

(آدرس صفحه دسته بندی)

myshop.ir/نام-دسته-بندی

(آدرس صفحه زیر مجموعه)

myshop.ir/نام-زیرمجموعه/نام-دسته-بندی

(آدرس صفحه محصول)

myshop.ir/نام-محصول/نام-زیرمجموعه/نام-دسته-بندی

آدرس‌های غنی از کلمات کلیدی

آدرس‌های غنی از کلمات کلیدی به گوگل کمک می‌کنند تا مشخص کند صفحه شما در چه زمینه‌ای است و در ساختار سایت شما به چه شکل است. آدرس‌ها در نتایج جستجو ظاهر می‌شوند و آدرسهای کاربرپسند می‌تواند منجر به کلیک و بازدید بیشتر شود.

در صورت تصمیم به تغییر URL های فعلی، حتماً از ریدایرکت کردن کلیه صفحات قدیمی به صفحات جدید اطمینان حاصل نمایید. انجام سئو تصاویر در محصولات و دسته بندی‌های سایت فروشگاهی تصاویر با کیفیت بالا می‌توانند کارآیی صفحات و محصولات فروشگاه شما را به واقع بهبود بخشند.

تصاویر می‌توانند ظاهر و احساس محصولات شما را به تصویر بکشند. آن‌ها همچنین می‌توانند با نشان دادن حس مالکیت یا استفاده از یک محصول احساسات مشتری را درگیر کنند.

همه این‌ها می‌تواند منجر به فروش بیشتر شود. اما آیا می دانید تصاویر می‌توانند به سئو نیز کمک کنند؟!

عکس‌های محصول شما می‌توانند در نتایج جستجوی تصاویر گوگل ظاهر شوند، در واقع میزان دیده شدن محصولات شما دو چندان می‌شود.

گوگل همچنین از تصاویر برای درک صفحه شما استفاده می‌کند. در صورت مرتبط بودن تصاویر، احتمالاً محتوای شما نیز مرتبط خواهد بود.

برای کمک به گوگل در درک تصاویر سایت، باید سئو تصاویر را انجام دهید.

در سئو تصاویر سایت فروشگاهی به این دو عنصر توجه نمایید:

  • نام فایل تصویر
  • متن alt (متن جایگزین تصویر)
  • نام فایل تصویر شما باید معنی دار باشد.
  • بنابراین، مطمئن شوید که نام پرونده‌های شما “DCM0003546” نیست، بلکه باید چیزی شبیه نام زیر باشد.
  • Cheap-leather-women-shoes.png

از آنجا که گوگل نمی‌تواند تصاویر را بخواند، برای درک اینکه تصویر چیست، به متن جایگزین alt وابسته است.

شرح تصویری بسیار کوتاه بنویسید و مطمئن شوید که کلمه کلیدی مورد نظر خود را هر زمان که منطقی باشد در آن قرار دهید.

به عنوان مثال: “کفش چرم زنانه ارزان”

سرانجام، برای بارگیری سریعتر صفحات، سایز تصاویر خود را بهینه کنید. در وردپرس می‌توانید از یکی از افزونه‌های بهینه سازی سایز تصاویر ووکامرس مانند WP Smush استفاده کنید.

لینک داخلی- سایر صفحات دارای اولویت لینک دهید

لینک‌های داخلی یکی دیگر از مولفه‌های اصلی سئو سایت فروشگاهی می‌باشد. به طور معمول اینکه‌های داخلی به محصولات مشابه به صورت پیش فرض در افزونه‌های فروشگاهی مثل ووکامرس وجود دارد.

لینک صفحات مهم باید در منوهای ناوبری، دسته‌ها و همچنین توضیحات محصولات نیز گنجانده شود. همانگونه که در قبل گفتیم، لینک‌های داخلی به کاربران و روبات‌ها کمک می‌کنند تا به راحتی در سایت شما حرکت کنند. یکی دیگر از مزایای داخلی این است که اقتدار صفحات مد نظر شما با افزایش تعداد بک لینک‌های آن افزایش خواهد یافت.

 محصول یا صفحات دسته بندی که بک لینک‌های زیادی ندارند برای قرار گرفتن در رتبه‌های اول نخست گوگل چندان زیاد نیست. وجود پستهای وبلاگ با کیفیت بالا یکی از روش‌های بسیار عالی برای به دست آوردن چندین بک لینک با کیفیت است که به وسیله آن می‌توانید از طریق لینک داخلی مستقیماً اعتبار صفحه محصولات دسته بندی مد نظر شما را افزایش دهید.

مصاحبه با ست گودین ابرمرد بازاریابی و تبلیغات

 به همین ترتیب شما اقتدار صفحات محصول خود را افزایش می‌دهید و به آنها کمک می‌کنید تا در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشند.لینک‌های داخلی یکی دیگر از مولفه‌های اصلی سئو سایت فروشگاهی می‌باشد. به طور معمول اینکه‌های داخلی به محصولات مشابه به صورت پیش فرض در افزونه‌های فروشگاهی مثل ووکامرس وجود دارد.

 پیاده‌سازی schema برای محصولات

اگر می‌خواهید داخلی خود را به سطح جدیدی برسانی و در نتایج جستجو برجسته شوید، باید داده‌های ساخت یافته را به صفحه‌های خودتان اضافه کنید.

آیا توجه کرده‌اید که چگونه برخی از نتایج جستجوی محصولات دارای ستاره رتبه بندی، ستاره قیمت و در دسترس بودن محصول هستند؟

به این موارد ریچ اسنیپت rich snippet گفته می‌شود و فرصتی عالی برای گرفتن توجه فوری در نتایج جستجو می‌باشد که منجر به کلیک و بازدید بیشتر می‌شود.

راه بدست آوردن ریچ اسنیپت از طریق نشانه گذاری طرحواره یا محصول یا Schema است.

Schema کد ویژه‌ای است که می‌توانید در صفحات خود اضافه کنید تا به گوگل جهت درک بهتر محتوای شما صفحه شما کمک کند. پیاده‌سازی schema برای محصولات

طرحواره محصول یا Product schema می‌تواند موارد زیر را به نتیجه جستجوی محصول شما اضافه نماید:

  •  قیمت گذاشتن
  •  رتبه بندی کردن و بررسی
  •  دسترسی
  •  زمان تحویل

راه‌های زیادی برای ایجاد داده‌های ساخت یافته برای صفحه شما وجود دارد.

شما می‌توانید این کار را به صورت دستی یا با استفاده از ابزارهایی مانند Schema Markup Generator یا Google’s Structured Data Markup Helper انجام دهید.

اگر از ووکامرس استفاده می‌کنید، به راحتی می‌توانید این طرحواره را با پلاگین هایی مانند Schema Pro اضافه کنید.

سئو فنی سایت فروشگاهی

سئو فنی در واقع ارائه یک تجربه کاربری عالی، عملکرد سریع و همچنین اطمینان از این که ربات‌های خزنده گوگل می‌تواند در سایت شما خزیده و آن فهرست کند.

همه وب سایت‌ها از سئو فنی سود خواهند برد، اما این امر به صورت ویژه در مورد سایت‌های فروشگاهی صادق است. این بدان دلیل است که سایت‌های فروشگاهی به طور معمول بک لینک زیادی دریافت نمی‌کنند، بنابراین سئو فنی بیشتر از همه به یک فروشگاه خدمت می‌کند.

و همین طور فروشگاه‌ها به طور معمول تعداد زیادی صفحه دارند که این امر احتمال بروز مشکلات فنی را افزایش می‌دهد.

بیایید شروع به کار کنیم و سئو فنی سایت شما بپردازیم. اگر ساختار سئو سایت فروشگاهی شما به طور استاندارد ساخته نشده است و می‌خواهید آن را تغییر دهید، اطمینان پیدا کنید که هر صفحه قدیمی به یک صفحه جدید ریدایرکت برمی‌گردد.

سرعت سایت خود را افزایش دهید

 سرعت سایت شما نقش بسیار مهمی در سئو سایت فروشگاهی دارد. یک وبسایت سریع یکی از عوامل اصلی ایجاد تجربه کاربری UX عالی است و گوگل ux را دوست دارد، همین امر از سرعت سایت به عنوان عامل اصلی رتبه بندی استفاده می‌کند.

47٪ از مصرف کنندگان انتظار دارند صفحه‌ای در 2 ثانیه یا کمتر بارگیری شود. آمازون همچنین کشف کرد که تأخیر 1 ثانیه‌ای در بارگیری صفحات محصولات برای آنها 16 میلیارد دلار در سال هزینه دارد.

ابتدا باید سرعت سایت فعلی خود را بفهمید. شما می‌توانید از PageSpeed Insights خود گوگل استفاده کنید تا نمای کاملی از عملکرد سرعت خود داشته باشید.

PageSpeed Insights عملکرد کلی سرعت شما را در دستگاه‌های دسکتاپ و موبایل ارزیابی می‌کند. برای دیدن توصیه‌های بهینه سازی به قسمت پایین صفحه تست سرعت بروید.

اگر می‌خواهید یک نگاه عمیق درباره سرعت سایت پیدا کنید، توصیه می‌شود از GTmetrix برای تجزیه و تحلیل سرعت سایت فروشگاهی خود استفاده کنید.

بعضی از دلایل متداول بارگیری صفحات تجارت الکترونیکی:

  • اندازه تصاویر بزرگ و غیرفشرده
  • میزبانی و سرورهای کند
  • کدهای HTML، JavaScript و CSS با حجم بالا
  • مشکلات تغییر مسیر redirect
  • بهینه سازی معمول سرعت شامل موارد زیر است:
  • تعداد درخواست‌های HTTP را کاهش دهید
  • از حافظه پنهان مرورگر browser caching استفاده کنید.
  • استفاده از شبکه تحویل محتوا (CDN)
  • زمان پاسخ سرور را کاهش دهید.
  • خزنده‌ها را محدود کنید.
  • فشرده سازی Gzip را فعال کنید
  • بهینه سازی تصاویر

سایت خود را برای موبایل بهینه سازی کنید

گوگل از سال ۲۰۱۸، اولین نمایه سازی تلفن همراه خود را اعلام کرد. به این معنا می‌باشد که رتبه بندی تجارت الکترونیکی شما به عملکرد تلفن همراه شما بستگی دارد.

 با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از کل ترافیک اینترنت از طریق دستگاه‌های تلفن همراه انجام می‌شود، این موضوع به طور کامل منطقی می‌باشد.

از لحاظ تجاری نیز مهم است. بیشتر از ۵۰ درصد مردم خرید از مشاغل دارای سایت موبایل بهینه سازی نشده را در نظر نمی‌گیرند. به همین دلیل شما باید مطمئن شوید که سایت شما صددرصد سازگار با نمایشگر تلفن همراه می‌باشد. اگر از ووکامرس برای فروش استفاده می‌کنید، حتماً از قالب پاسخگو (ریسپانسیو) استفاده کنید.

اگر قالب فعلی شما رسپانسیو نیست، می‌توانید نصب افزونه WP Touch را در نظر بگیرید که به طور خودکار یکتم ساده و پاسخگو برای بازدید کنندگان تلفن همراه به فروشگاه ووکامرس شما اضافه می‌کند. برای بررسی سازگاری فروشگاه اینترنتی خود با موبایل از تست Mobile-Friendly گوگل استفاده کنید.

برای سئو بهتر به صفحات سایت خود Breadcrumbs اضافه کنید

Breadcrumbs یا خرده نان (اشاره به داستان هانس و گریتل و ریختن خرده نان جهت پیدا کردن مسیر بازگشت به خانه) همان مسیرهای متنی کوچکی است که اغلب در بالای صفحه‌ها قرار دارند.

همچنین به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهد تا با کلیک کردن روی پیوندهای موجود در پیمایش Breadcrumbs به راحتی عقب و جلو بروند.

همچنین گوگل نیز آن را دوست دارد زیرا کمک می‌کند تا ساختار وب سایت شما را بفهمد. خرده نان همچنین می‌تواند در نتایج جستجو ظاهر شود.

گوگل با استفاده از Breadcrumbs نشان می‌دهد که این مطلب زیرمجموعه بخش سئو سایت می‌باشد.

اگرچه معمولاً در اکثر قالب‌های فروشگاهی وردپرس Breadcrumbs وجود دارد، اما با استفاده از Yoast SEO می‌توانید Breadcrumbs را به سایت ووکامرسی خود اضافه کنید.

با این روش مطمئن خواهید شد که داده‌های ساختار یافته مرتبط با Breadcrumbs نیز در کدهای سایت اضافه می‌گردد و گوگل آن را در نتایج جستجوی خود نمایش خواهد داد.

اطمینان حاصل کنید که شما یک اتصال امن HTTPS دارید

داشتن اتصال ایمن (HTTPS) اولویت اصلی سایت فروشگاهی شما است. این برای سئو، امنیت سایت شما و همچنین ایجاد اعتماد و اعتبار و همچنین ارتباط مناسب با درگاه‌های پرداخت مهم است.

HTTPS به این معنی است که سایت شما از رمزگذاری SSL برای ایجاد ارتباط بین سایت و مرورگربازدید کنندگان استفاده می‌کند.

این بدان معناست که تمام داده‌هایی که از آنها استفاده می‌شود رمزگذاری شده و خصوصی هستند و از سرقت اطلاعات مانند رمزهای عبور و جزئیات کارت اعتباری توسط هکرها جلوگیری می‌گردد.

گوگل امنیت را جدی می‌گیرد، به همین دلیل در سال 2014 از آن به عنوان عامل رتبه بندی SEO استفاده کردند.HTTPS به این معنی است که سایت شما از رمزگذاری SSL برای ایجاد ارتباط بین سایت و مرورگربازدید کنندگان استفاده می‌کند.

اتصال ایمن برای سایت تجارت الکترونیکی

داشتن یک اتصال ایمن برای سایت تجارت الکترونیکی شما ضروری است زیرا خریداران از اطلاعات محرمانه (اطلاعات شخصی، مشخصات کارت اعتباری و غیره) برای خرید از فروشگاه آنلاین استفاده می‌کنند.

در حال حاضر اکثر هاستینگ‌های میزبانی سایت این قابلیت را افزوده‌اند. اگر از هاست های دارای Cpanel استفاده می‌کنید خاصیت Auto SSL به شما کمک می‌کند تا از SSl استفاده نمایید.

بصورت دستی هم می‌توان این کار را انجام داد. معمولاً دامنه‌های com از گواهینامه‌های خود Cpanel جهت SSL استفاده می‌کنند و در دامنه‌های ir از گواهینامه‌های رایگان Let’s Encrypt می‌توانید استفاده نمایید.

البته گواهینامه‌های تجاری غیر رایگان نیز وجود دارد، اما نکته مهم این است که پس از فعالسازی SSL کلیه آدرسها، پیوندها و تصاویر داخل سایت را بر روی HTTPS قراردهید.

 

از اینکه تا انتهای این مقاله همراه وب سایت استاد وب بوده‌اید، کمال تشکر را داریم. امیدواریم مطالب فوق برایتان مفید، کاربردی و آموزنده واقع شده باش. در زیر برای شما عزیزان لینکهایی قرار داده‌ایم که اگر تمایل دارید می‌توانید با خواندن آن‌ها اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top