هاست چیست؟

 در مقاله «سرور چیست؟» ما به طور کامل راجع به سرور توضیح دادیم. درواقع هاست بخش مشخصی از فضای یک سرور است. که دارای حجم مشخص، نام کاربری و پسورد خاص خود است. هاست در لغت به معنی میزبان است. برای مثال هنگام طراحی وب سایت، شما نیازمند یک‌ هاست برای میزبانی وب سایت خود هستید. بصورت ساده شما نیازمند یک کامپیوتر همیشه روشن و همیشه متصل به اینترنت هستید. که به این کامپیوتر سرور میگویند و به بخشی از فضای این کامپیوتر نیز هاست میگویند. هاست ها از نظر سیستم عامل به دو گروه تقسیم می شوند:

  • هاست لینوکس‌
  • هاست ویندوز

از آنجا که لینوکس دارای امنیت به مراتب بالاتری نسب به ویندوز است. بنابراین برای وب سایت‌های بزرگ از هاست لینوکس استفاده می‌شود. همچنین اگر برای طراحی سایت از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید هاست ویندوزی مشکلاتی را برای کار با وردپرس ایجاد می‌کند، که بهتر است از هاست لینوکسی استفاده شود.هاست چیست انواع هاست

 انواع هاست ها از نطر کاربرد

در ادامه‌ی مقاله به توضیح انواع هاست از نظر کاربر میپردازیم تا با اشراف به انواع هاست بتوانید هاست مورد نظر خود را مشخص کنید. 

میزبانی وب رایگان (Free Web Hosting)

 معمولاً شرکت‌های هاستینگ بزرگ برای جذب مشتریانو کمک به مبتدیان، این نوع سرویس را ارائه می‌دهند. البته این سرویس دارای محدودیت‌های بسیار زیادی، برای طراحی وب سایت است. و پیشنهاد نمی‌شود.

اگر می‌خواهید آموزش طراحی سایت را بگذرانید. بهتر است از نرم افزارهای شبیه ساز وب سرور مانند xampp استفاده کنید. که بر روی کامپیوتر شخصی خود می‌توانید یک وب سایت را به طور کامل طراحی کنید و بعد از مراحل طراحی آن را به یک‌ هاست با کیفیت منتقل کنید.

۵ ترند طراحی وب سایت کاربردی و کاربرپسند

 میزبانی وب اشتراکی (Shared Web Hosting)

 اگر هاست های رایگان را نادیده بگیریم، این نوع‌ هاست ارزان‌ترین و اقتصادی‌ترین نوع هاستینگ است دلیل آن هم این است که بر روی یک سرور ممکن است چندین سایت قرار بارگذاری شود. تعداد این وب سایت ها می‌تواند به هزاران سایت نیز برسد. باید گفت که بیشترین وبسایت های اینترنتی از این نوع‌ هاست استفاده می‌کنند.

باید گفت که امنیت این وب سایت‌ها بر روی این‌هاست اشتراکی پایین است. زیرا وب سایتهای آلوده زیادی می‌تواند بر روی سرور قرار بگیرد و هکرها از راه آنها به سایت شما راه پیدا کنند.

 میزبانی سرور مجازی (VPS)

این نوع هاستینگ در واقع یک سرور واحد است. که با استفاده از نرم افزارهای مجازی سازی به چندین سرور مجازی تقسیم می‌شود. که از دید کاربران شبیه به یک سرور اختصاصی به نظر می‌رسد. این نوع سرویس از نظر هزینه دارای قیمت بالاتری از هاستینگ اشتراکی و پایین‌تر از سرور اختصاصی است. بسیاری از اپ هایی که چندان بازدیدکننده زیادی ندارند، از این نوع سرویس استفاده می کنند.

 میزبانی اختصاصی (Dedicated Web Hosting)

در این نوع هاستینگ یک سرور به طور کامل برای یک فرد در نظر گرفته می‌شود. در واقع مثل آن می‌ماند که یک کامپیوتر را به طور شبانه روزی به فردی اجاره بدهند. این نوع هاستیگ محدودیتی وجود ندارد، شخص خریدار کارهای زیادی مانند راه اندازی مجدد، تغییر سیستم عامل و … را انجام دهد.

سایت‌های بزرگ به دو دلیل از این نوع سرویس هاستینگ استفاده می‌کنند. دلیل اول حجم و سرعت بالای این نوع هاست است. که براحتی تعداد زیادی بازدیدکننده را ساپورت میکند. دومین دلیل مسئله امنیت این نوع سرورها نسبت به سرورهای اشتراکی است.

نحوه تأثیر رنگ روی تجربه کاربری وب سایت

 فضای میزبانی سرور (Collection Web Hosting)

این نوع سرویس متناظر با میزبانی در محل شرکت است. این نوع هاستیگ مشابه سرور اختصاصی است و تنها تفاوت در آن است که مشتری مالک سرور می‌شود. و سرور به طور کاملاً فیزیکی در شرکت آن فرد راه اندازی می‌شود. یعنی سخت افزار سرور به شرکت آن فرد منتقل می‌شود. طبیعتاً دارای قیمت به مراتب بالاتری نسبت به سرور اختصاصی است. همچنین نیازمند فردی جهت نگهداری سرور است.هاست ابری از بهترین هاستهای شماست

 میزبانی وب ابری (Cloud Web Hosting)

 محبوب‌ترین سروری که می توان نام برد میزبانی وب ابری یا میزبانی جدولی است. در واقع در این نوع میزبانی یک سایت روی چندین سرور قرار دارد. و در صورتی که برای یک سرور مشکلی پیش بیاید به راحتی سرور دیگر وب سایت را بارگذاری می‌کند. در این نوع سرویس نزدیکترین سرور به کاربر اطلاعات را به سمت کامپیوتر کاربر ارسال می‌کند. که باعث افزایش سرعت وبسایت خواهد شد. این امر تأثیر قابل توجهی بر سئوی سایت دارد.

اما شاید مهم‌ترین دلیلی که برخی از وب سایت‌ها از میزبانی وب ابری استفاده می‌کنند، جلوگیری از حملات دیداس است. در واقع اگر بخواهیم حملات دیداس را به شکل خیلی ساده تعریف کنیم. خواهیم گفت که رقیبان برخی از وب سایت‌های بزرگ برای آنکه وب‌سایت مربوطه را زمین‌گیر کنند. شروع به طراحی رباتهای می‌کنند که مدام به وب سایت مربوط به درخواست ارسال می‌کند و در نهایت به اصطلاح باعث دان شدن وبسایت خواهد شد. میزبانی وب ابری با سیستم پر قدرتی که دارد به راحتی از این مسئله جلوگیری می‌کند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top