لینک سازی داخلی برای وبسایت

لینک سازی داخلی برای وبسایت چگونه انجام می ‌شود؟

لینک ها یا کلاً لینک بیلدینگ یکی از داغ‌ ترین موضوعات در حوزه ی بهینه سازی وب سایت برای موتور های جستجو و سئو به شمار می ‌روند. اما بیشترین موضوعی که در این زمینه مورد بحث قرار می ‌گیرد. در مورد بک لینک‌ های خارجی خوب و بک لینک‌ های خارجی بد می‌ باشد. در حقیقت این سؤال مطرح می ‌شود که چطور می ‌توان برای یک وب سایت بک لینک خوب ساخت؟ و یا چگونه می ‌توان از شر بک لینک‌ های بد یک وب سایت خلاص شد؟ درست است که هنوز هم با گذشت زمان لینک‌ ها یکی از عوامل تاثیر گذار و مهم بر روی رتبه بندی گوگل محسوب می‌ شوند. اما افراد کمی هستند که در مورد لینک سازی داخلی برای وبسایت سوالی را مطرح کنند. یا حداقل مانند لینک‌ های خارجی به آن اهمیت می دهند.

 مقدمه

 ما هم مانند سایر متخصصان و کارشناسان سئو زمانی که تاکتیک ‌ها و روش های جدیدی برای بهینه‌ سازی کردن وب سایت‌ ها ( مانند تحقیق کردن بر روی کلمات کلیدی و یا تحلیل و ارزیابی کردن آمار های مرتبط با کاربران وب سایت ) را یاد می‌ گیریم. هیجان زده می ‌شویم. زیرا این کار ها هم حس باهوش بودن را به ما منتقل می‌ کند. و هم برای وب سایت ما بسیار تاثیر گذار و نتیجه‌ بخش خواهد بود. با وجود تمام این موضوعات یک روش و تکنیک پیشرفته در سئو و بهینه سازی کردن وب سایت وجود دارد. که بیشتر کارشناسان و متخصصان سئو آن را نادیده می ‌گیرند. و به اهمیت آن توجهی نمی ‌کنند. این تکنیک بسیار مؤثر و مهم، لینک سازی داخلی برای وبسایت است.

 لینک سازی داخلی برای وبسایت

شاید شما در اولین نگاه تصور کنید. که لینک سازی داخلی برای وبسایت یک کار پیش پا افتاده، ساده و نه چندان پیشرفته است. و یا حتی ممکن است که تصور کنید این کار بیهوده، بی نتیجه و خسته کننده می ‌باشد. اما ما بعد از چندین سال وبلاگ نویسی، متوجه اهمیت بسیار زیاد لینک سازی داخلی برای وبسایت شده ‌ایم. قبل از این که متوجه شویم که لینک سازی داخلی تا چه حدی می ‌تواند بر روی بهینه سازی کردن وب سایتِ ما تاثیر گذار باشد. هر روز صبح تنها در یکی از وب‌ سایت ‌ها مقاله ‌هایی را منتشر می‌ کردیم. این روند چند سال ادامه پیدا کرد.

 اما با گذشت زمان و مطالعه کردن مقالات مختلفی در زمینه ی سئو و بهینه سازی کردن وب سایت ها به این نتیجه رسیدیم. که مقالات جدید را با لینک ‌های داخلی به مقالات قدیمی که در آرشیو وب سایت وجود دارد به هم متصل کنیم. با این کار ما، کاربرانی که به وبلاگ ‌های ما مراجعه می ‌کنند. می‌ توانند مطالب بیشتری را برای مطالعه کردن در اختیار داشته باشند. همچنین میزان بانس ریت وب سایت نیز به مرور کاهش پیدا می ‌کند.

در نتیجه تصمیم خود را گرفتیم تا از این به بعد از لینک سازی داخلی برای وبسایت خود استفاده کنیم. و هر وقت که مطالب و مقالات جدیدی را می ‌نوشتیم. قسمتی از متن آن را به یکی از محتوا های قدیمی که قبلاً منتشر کرده ‌بودیم لینک می ‌دادیم. لینک سازی داخلی برای وبسایت

نتیجه

 تصور می ‌کنید با این کار چه اتفاقی برای وب سایت ما افتاد؟ بعد از گذشت مدتی متوجه شدیم که آمار های بازدید وب سایت و همچنین ترافیک ورودی وب سایت به طرز قابل توجه و چشمگیری افزایش پیدا کرده است. و همچنین میزان نرخ پرش وب سایت ما نیز بسیار کم تر از قبل شده است. زیرا به وسیله ی لینک سازی داخلی برای وبسایت خود ، کاربرانی که برای مطالعه ی مقالات به وب سایت ما مراجعه می ‌کردند. با کلیک کردن بر روی لینک ‌های مقالات قدیمی، به صفحه ی آن مقالات منتقل می ‌شدند. و می ‌توانستند مطالب جدیدی را مطالعه کنند.

این کار ما باعث شد تا بعد از گذشته مدتی، زمانی که کاربران برای مطالعه ی مقالات ما، صرف می ‌کردند. و در وب سایت ما می ‌ماندند، افزایش پیدا کند.

این موضوع برای ما و صاحبان وب سایت ‌هایی که کار سئو و بهینه سازی وب سایت آن ها بر عهده ماست. بسیار خوشایند و راضی کننده بود. و این موضوع باعث شد تا ما تصمیم بگیریم که از لینک سازی داخلی برای وبسایت ، برای بهبود بخشیدن به وضعیت سئوی وب سایت ‌ها و بهینه سازی کردن آن ها استفاده نماییم.

نکته

با توجه به تمام موضوعاتی که تا این جای مقاله عنوان شده است. شما متوجه شده ‌اید که لینک سازی داخلی برای وبسایت تا چه اندازه ای می ‌تواند پر اهمیت و مهم محسوب شود. و همچنین تا چه میزانی می ‌تواند بر روی سئوی وب سایت شما تاثیر گذار باشد. در نتیجه ما در این مقاله قصد داریم تا به شما توضیح دهیم که چطور می‌ توانید با لینک سازی داخلی ، وب سایت خود را برای گوگل و موتور .های جستجوگر بهینه سازی نمایید و همچنین با استفاده از این روش، ترافیک ورودی وب سایت خود را تا حد قابل ملاحظه ‌ای افزایش دهید. و به نتایج خوبی برسید. در نتیجه توصیه می ‌کنیم که تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

لینک داخلی یا لینک سازی داخلی برای وبسایت به چه معنا است؟

 شاید شما نیز مانند بسیاری از افراد که به تازگی وارد دنیای سئو شده‌ اند. با مفهوم اولیه ی لینک داخلی به خوبی آشنا نباشید. ما در این قسمت مفهوم لینک داخلی را برایتان بیان می‌ کنیم. در حقیقت لینک داخلی، لینکی است که می ‌تواند یکی از صفحه‌ های وب سایت شما را به یک صفحه دیگر از وب سایت شما متصل کند. در واقع در وب سایت هایی که بیشتر از یک صفحه دارند. شما می توانید با استفاده از لینک داخلی، صفحات مختلف وب سایت خود را به یکدیگر متصل کنید. به بیان دیگر لینک سازی داخلی برای وبسایت یک مفهوم بسیار ساده و پیش پا افتاده در طراحی سایت و معماری آن به شمار می‌ رود.

بیشتر وب سایت‌ ها دارای یک صفحه ی مرکزی هستند. که منو ها و سایر صفحات موجود در وب سایت به صورت شاخه ‌ای به آن وصل می‌ شوند. البته بعضی از وب سایت ها نیز دارای ساختار و طراحی پیچیده‌ تری هستند. در گذشته وب سایت های قدیمی برای این که بتوانند از یک کلمه کلیدی برای دسته بندی خاصی، به صورت مکرر استفاده کنند. محتوای وب سایت خود را مثل یک انبار یا سیلو تقسیم بندی و دسته بندی می ‌کردند.محتوای وب سایت خود را مثل یک انبار یا سیلو تقسیم بندی و دسته بندی می ‌کردند.

توجه

 مدل دسته بندی سیلو، در گذشته به عنوان یک ساختار محبوب برای دسته بندی کردن محتوا های موجود در وب سایت ‌ها به شمار می ‌رفت. و بیشتر متخصصان و کارشناسان سئو از این ساختار برای دسته بندی کردن محتوا های موجود در وب سایت خود استفاده می‌ کردند. زیرا این ساختار دسته بندی، کاملاً منطقی به نظر می ‌رسید. البته همیشه ساختار بندی و دسته بندی کردن محتوا های یک وب سایت به همین سادگی نیست. و بعضی از وب سایت ها دارای طراحی و ساختار پیچیده‌ تری می ‌باشند.

نکته

 بهتر است که درباره ی لینک سازی داخلی برای وبسایت خود نگرانی نداشته باشید. زیرا برخورداری از یک ساختار بندی پیچیده برای وب سایت، اصلاً موضوع ضروری محسوب نمی‌ شود. در حقیقت بیشتر مقالات و موضوعاتی که در مورد ساختار وب سایت و همچنین لینک سازی داخلی برای وبسایت ‌ها نوشته شده است. زیاد کاربردی نیستند. بیشتر مقالات نوشته شده در این زمینه به قدری پیچیده هستند. که عملاً هیچ راهکار درست و روش مشخصی را در اختیار خوانندگان خود قرار نمی ‌دهند.

 لینک سازی داخلی برای وبسایت ، موضوعی بسیار ساده و پیش پا افتاده است. در ادامه ی مقاله راهکار ساده ‌ای برای لینک سازی داخلی در وب سایت ‌های مختلف را به شما معرفی می ‌کنیم. تا شما بتوانید با استفاده از این راهکار ها و ترفند های ساده و آسان، اقدام به سئو و بهینه سازی کردن وب سایت خود نمایید.موضوع قابل توجهی که در مورد این راهکار ها وجود دارد این است. که وقت زیادی از شما نمی ‌گیرند. اما قبل از این که بخواهیم این ترفند ها و راهکار ها را در اختیارتان قرار دهیم. باید بدانید که لینک سازی داخلی چه اهمیت برای وب سایت دارد؟ و تا چه اندازه‌ ای می ‌تواند بر روی آن تأثیر گذار باشد.

 تأثیر لینک سازی داخلی بر سئوی وب سایت چگونه است؟

 لینک سازی داخلی برای وبسایت از جمله ارزشمند ترین و موثر ترین ابزار های سئو محسوب می‌ شود. شاید در ذهن شما نیز این سؤال به وجود بیاید. که چرا لینک سازی داخلی به عنوان موثرت رین ابزار سئو محسوب می‌ شود؟ جوابی که ما می ‌توانیم به این سؤال بدهیم این می ‌باشد. که لینک سازی داخلی می ‌تواند به سئوی وب سایت شما کمک بسیار زیادی کند. از روزی که گوگل راه اندازی شده است تا به امروز، الگوریتم‌ های رتبه بندی گوگل تغییرات بسیار زیادی داشتند. و تا حدی پیشرفت کرده اند که امروزه گول زدن و یا دور زدن قوانین گوگل کار غیر ممکنی به شمار می ‌رود.

 اگر توجه کرده باشید. وب سایت های ایرانی چند سالی است که به تولید کردن محتوا های مرتبط با ماهیت وب سایت خود روی آورده‌ اند. و این موضوع باعث شده است تا یک فضای رقابتی خوب و مناسب در وب فارسی به وجود بیاید. در واقع پیشرفت و ارتقاء الگوریتم‌ های رتبه بندی مرورگر گوگل، باعث شده است. تا صاحبان وب سایت‌ های مختلف به سمت تولید محتوا برای وب سایت خود بروند. و از روش ‌های سئوی کلاه سفید برای ارتقاء رتبه ی وب سایت خود، در رتبه بندی موتور های جستجوگر و همچنین افزایش ترافیک ورودی وب سایت‌ خود استفاده نمایند.الگوریتم‌ های رتبه بندی گوگل هر چقدر هم که پیشرفته باشند و دقیق عمل کنند. باز هم ایراد ها و باگ های ساده ‌ای دارند. در حقیقت لینک سازی داخلی برای وبسایت نیز یکی از ترفند ها و راهکار های ساده و پیش پا افتاده است. که می ‌تواند تغییرات مهم و بزرگی را در رتبه بندی وب سایت شما در موتور جستجوگر گوگل، به وجود بیاورد.

نکته

الگوریتم‌ های رتبه بندی گوگل هر چقدر هم که پیشرفته باشند و دقیق عمل کنند. باز هم ایراد ها و باگ های ساده ‌ای دارند. در حقیقت لینک سازی داخلی برای وبسایت نیز یکی از ترفند ها و راهکار های ساده و پیش پا افتاده است. که می ‌تواند تغییرات مهم و بزرگی را در رتبه بندی وب سایت شما در موتور جستجوگر گوگل، به وجود بیاورد. البته شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که لینک سازی داخلی به معنای استفاده از روش‌ های سئوی کلاه سیاه و دور زدن قوانین و الگوریتم های گوگل نیست. بلکه یک روش بسیار ساده برای ارتقا و بهبود بخشیدن به وضعیت سئوی وب سایت شما است.

 مزایا و فواید لینک سازی داخلی شامل چه مواردی می ‌شود؟

 مزایا و فواید لینک سازی داخلی برای وبسایت شامل موارد زیر می ‌باشد.

  • لینک سازی داخلی کمک بسیار زیادی به ایندکس شدن وب سایت شما می ‌کند.
  •  ساختن لینک برای وب سایت شانس این که از محتوا های قدیمی وب سایت خود لینک بگیرید را افزایش می ‌دهد.
  •  لینک سازی داخلی برای وبسایت ، قدرت وب سایت شما را به صفحات داخلی انتقال می ‌دهد.
  • اگر از انکر تکست های متنوع برای ساخت لینک داخلی استفاده کنید. ارزش وب سایت شما افزایش پیدا می ‌کند.
  • لینک سازی داخلی برای وبسایت ، برای کاربران وب سایت نیز مفید است.

در ادامه ی مقاله در مورد هر کدام از این فواید و مزایا توضیحات مفید و کاربردی در اختیار شما قرار می ‌دهیم. لطفاً در ادامه ی مقاله همراه وب سایت استاد وب باشید.

لینک سازی داخلی کمک بسیار زیادی به ایندکس شدن وب سایت شما می‌ کند.

ربات‌ های خزنده ی گوگل برای پیدا کردن و ایندکس کردن وب سایت ‌های مختلف، لینک‌ هایی که در اینترنت وجود دارند را دنبال می ‌کنند. اگر وب سایت شما دارای لینک سازی داخلیِ پر قدرتی باشد. ربات های خزنده ی گوگل می توانند به راحتی محتوای جدید وب سایت شما را شناسایی و ایندکس نمایند. البته باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید. که ربات ‌های گوگل به طور مداوم به دنبال محتوا های جدید موجود در اینترنت هستند.

 اگر محتوای وب سایت شما به خوبی با محتوا های دیگری که قبلاً ایجاد کرده ‌اید؛ مرتبط باشد. و به بیان دیگر شما به خوبی برای محتوای خود لینک سازی داخلی کرده باشید. می ‌توانید به این اطمینان برسید که ربات‌ های خزنده ی گوگل سریع تر محتوای شما را شناسایی می‌ کنند. که نتیجه آن ایندکس شدن سریع تر محتوای جدید وب سایت شما می ‌باشد.

 ساختن لینک داخلی برای وبسایت شانس این که از محتوا های قدیمی وب سایت خود لینک بگیرید را افزایش می ‌دهد.

 اگر بک لینک ‌هایی که برای وب سایت خود دریافت کرده ‌اید. را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید. متوجه می ‌شوید که بیشتر این بک لینک ‌ها به صفحه اصلی وب سایت شما متصل هستند. اگر تعداد بک لینک ‌هایی که از صفحه ی اصلی وب سایت خود در محتوای وب سایت را با لینک های داخلی صفحات قدیمی وب سایت خود مقایسه کنید. با نسبت تقریبی که در زیر در اختیارتان قرار داده ‌ایم مواجه می ‌شوید.اگر تعداد بک لینک ‌هایی که از صفحه ی اصلی وب سایت خود در محتوای وب سایت را با لینک های داخلی صفحات قدیمی وب سایت خود مقایسه کنید. با نسبت تقریبی که در زیر در اختیارتان قرار داده ‌ایم مواجه می ‌شوید.

 در حقیقت باید این نکته را برایتان بازگو کنیم. که اگر تعداد بک لینک‌ هایی که به صفحه اصلی مرتبط می ‌شوند زیاد باشد. به ضرر وب سایت شما خواهد بود. در نتیجه باید نسبت تقریبی که در عکس بالا نشان داده شده است بر عکس باشد. به این صورت که بیشتر بک لینک های ایجاد شده در محتوای وب سایت شما باید به صفحات داخلی وب سایتتان اشاره کنند. و به آن ها متصل باشند. نه به صفحه ی اصلی وب سایت شما. زمانی که یک وب سایت به طور منظم محتوای جدیدی تولید نمی ‌کند. ساختار لینک بیلدینگ آن به صورت نمودار زیر نشان داده خواهد شد.بیشتر لینک‌ هایی که در محتوای وب سایت شما ایجاد می ‌شوند. به صفحات درباره ما، تماس با ما، پروفایل‌ های شبکه‌ های مجازی وب سایت شما ، اشاره دارند. و به آن ها متصل می ‌شوند.

 همان گونه که در نمودار بالا مشاهده می ‌کنید. بیشتر لینک‌ هایی که در محتوای وب سایت شما ایجاد می ‌شوند. به صفحات درباره ما، تماس با ما، پروفایل‌ های شبکه‌ های مجازی وب سایت شما ، اشاره دارند. و به آن ها متصل می ‌شوند. این موضوع قطعاً تأثیر مثبتی بر روی وب سایت شما نمی ‌گذارد. اما اگر ساختار لینک‌ های داخلی وب سایتتان با به وجود آوردن مسیر های کلیک و ایندکس برای ربات‌ های خزنده ی گوگل همخوانی داشته باشد. شانس دستیابی به بک لینک‌ های مناسب برای صفحات داخلی وب سایت شما، افزایش چشمگیر و قابل ملاحظه ‌ای خواهد داشت.

چگونه هزینه خدمات رپورتاژ خبری را کاهش دهیم؟

نکته

شاید این سؤال در ذهن شما به وجود بیاید که دلیل این موضوع چه چیزی می ‌باشد؟ پاسخ ما به شما این است که شما با انجام این کار اولویت بندی خزیدن ربات‌ های گوگل و ایندکس شدن وب سایتتان را تغییر خواهید داد.

 لینک سازی داخلی برای وبسایت قدرت وب سایت شما را به صفحات داخلی انتقال می‌ دهد.

 اگر کمی در مورد سئو و بهینه سازی کردن وب سایت ها مطالعه کرده باشید. ممکن است آشنایی کمی با مفهوم Link Juice داشته باشید. در حقیقت Link Juice یک مفهوم قدیمی در حوزه ی سئو محسوب می‌ شود. که امروزه تقریباً دیگر توسط کارشناسان و متخصصان این حوزه مورد استفاده قرار نمی ‌گیرد.

 تعریف Link Juice به این صورت است. که هنگامی که صفحه اصلی وب سایت شما یک بک لینک جدید دریافت می‌ کند. قسمتی از ارزش و اعتبار آن لینک به صفحات داخلی موجود در وب سایت شما انتقال پیدا می ‌کند. اما مفهوم Link Juice به همین سادگی و پیش پا افتادگی نیست. در حقیقت الگوریتم‌ های موتور های جستجوگری مانند گوگل، به دلیل این که بسیار پیچیده و پیشرفته هستند. اعتبار یک لینک را به وسیله ی Link Juice مورد اندازه‌ گیری و سنجش قرار می‌ دهند.

 اما با توجه به تمام مواردی که گفته شده است. نمی ‌توان در مورد مفهوم Link Juice این گونه بیان کرد. که چنین چیزی وجود ندارد. و تجربه ی ما در طی سال‌ های کاریمان نشان داده است. که هر چقدر ساختار لینک‌ های داخلی یک وب سایت دارای تنیدگی بیشتری باشند. می ‌توانند عملکرد آن وب سایت را در رتبه بندی و طبقه بندی نتایج موتور های جستجوگر ارتقا دهند و آن را بهبود ببخشند. در نتیجه لینک سازی داخلی برای وبسایت می‌ تواند به راحتی قدرت وب سایت شما را ارتقا دهد. و تاثیرات مثبت زیادی بر روی آن داشته باشد.اگر از انکر تکست های متنوع برای لینک سازی داخلی برای وبسایت استفاده کنید، ارزش وب سایت شما افزایش پیدا می ‌کند.

اگر از انکر تکست های متنوع برای لینک سازی داخلی برای وبسایت استفاده کنید، ارزش وب سایت شما افزایش پیدا می ‌کند.

 برای لینک سازی داخلی برای وبسایت در حقیقت از رشته کد هایی به زبان html استفاده می ‌شود. که می‌ تواند یک صفحه را از وب سایت شما به صفحه‌ های دیگری که در وب سایتتان وجود دارد لینک دهد. کد های لینک‌ های داخلی به صورت زیر هستند:

<A HREF = “http://www.example.com/internalpage“> Example Site </A>

هنگامی که شما برای لینک سازی داخلی برای وبسایت خود انکر تکست تعریف می‌ کنید. در واقع ارزش لینک وب سایت خود را افزایش می ‌دهید. به بیان دیگر انکر تکست ها با اضافه کردن کلید واژه‌ ها و محتوا به لینک، ارزش لینک را ارتقا می ‌دهند. باید به این موضوع توجه داشته باشید که موتور های جستجوگر مانند گوگل در زمان بررسی و ارزیابی محتوای وب سایت شما برای ایندکس کردن آن، تنها به A HREF توجه نمی ‌کنند. و انکر تکست ها نیز برای این کار لحاظ می ‌شوند. زیرا انکر تکست ها قسمتی از ساختار یک لینک را تشکیل می ‌دهند.

توجه

 برای لینک سازی داخلی برای وبسایت خود باید این نکته را نیز به یاد داشته باشید. که امروزه دیگر از Keyword Stuffing در ان ها استفاده نمی ‌شود. اما اگر شما از انکر تکستی که بیش از حد بهینه سازی نشده باشد استفاده کنید. می‌ توانید این اطمینان را داشته باشید که ارزشش لینک‌ هایی که به وجود می ‌آورید چندین برابر خواهند بود. به بیان دیگر این لینک ها ارزش بسیار بیشتری نسبت به لینک‌ های به وجود آمده با نکر تکست های بهینه سازی شده دارند.

اگر شما مایل هستید که بیشتر در مورد انتخاب روش‌ های بهینه سازی کردن آن مطالعه کنید. به شما توصیه می‌ کنیم که حتماً مقاله ‌ای که در این رابطه در وب سایت استاد وب قرار داده‌ ایم را مطالعه کنید.

لینک سازی داخلی برای وبسایت برای کاربران وب سایت مفید است.

 شاید در مورد مفید بودن لینک سازی داخلی برای وبسایت بتوان این طور بیان کرد. که این کار برای کاربران وب سایت شما نیز بسیار مفید خواهد بود. و در حقیقت این موضوع یکی از مهم ترین ویژگی ‌های لینک سازی داخلی محسوب می‌ شود. لینک سازی داخلی در هر وب سایتی، یک ترفند و تکنیک ساده و پیش پا افتاده در سئو محسوب می ‌شود.

 اما فواید و مزایای آن به همین جا ختم نمی ‌شود. می ‌توان این طور بیان کرد. که لینک سازی داخلی می ‌تواند برای کاربران یک وب‌ سایت نیز بسیار مفید و کاربردی محسوب شود. به شخصه هنگامی که در مورد موضوعی تحقیق و بررسی می‌ کنم. تمایل دارم که از منابع زیادی در مورد موضوع مورد نظر خود اطلاعات را جمع ‌آوری کنم. و آن ها را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهم.

 در حقیقت اگر مطالعه کردن مقاله ی یک نویسنده در یک وب سایت خاص، برایم جالب و لذت بخش باشد. مطمئناً مقالات دیگری که توسط این نویسنده نوشته شده است. و یا مقالاتی که در این وب سایت قرار دارد کنجکاو می‌ شوم. به عنوان مثال در این مقاله که شما مشغول مطالعه کردن آن هستید. چندین لینک داخلی قرار داده شده است. تا شما بتوانید در صورت تمایل به مقالات و مطالب دیگری که در این وب سایت قرار گرفته شده است دسترسی داشته باشید. و راحت ‌تر بتوانید آن ها را مورد بررسی قرار دهید.لینک سازی داخلی برای وبسایت برای کاربران وب سایت مفید است.

توجه

شاید لینک سازی داخلی برای وبسایت نتواند به صورت مستقیم کاربران وب سایت شما را به مشتری تبدیل کند  اما می‌ تواند تاثیرات مثبت زیادی را در قیف بازاریابی به وجود بیاورد. و مشتریان وب سایت شما را به سمت مقصد نهایی راهنمایی کند.

 اگر تمایل دارید در مورد تاثیرات سئو و همچنین تاثیرات تولید محتوا بر قیف بازاریابی اطلاعات بیشتری به دست بیاورید. می ‌توانید به مقالاتی که در وب سایت ما در این مورد قرار داده شده است، مراجعه کنید.

 نکته

در این مورد باید موضوعی که همواره بیاد داشته باشید این موضوع می ‌باشد. که سئو و بهینه ‌سازی کردن وب سایت باید برای کاربران صورت بگیرد. و صرفاً ترفند ها و روش‌ هایی برای قرار گرفتن وب سایت شما در رتبه‌ های بالای موتور های جستجوگر نباشد. اگر شما به اثر گذاری لینک سازی داخلی برای وبسایت بر روی سئو و بهینه‌ سازی کردن وب سایت خود اعتقادی ندارید. بهتر است که حداقل این کار را برای کاربران وب سایت خود انجام دهید.

 ترفند ها و تکنیک‌ های لینک سازی داخلی برای وبسایت

تا این جای مقاله در مورد اهمیت لینک سازی داخلی برای وبسایت و همچنین مزایا و فواید آن مطلع شده ‌اید. در نتیجه زمان آن رسیده است که با چگونگی ساخت لینک داخلی و همچنین بهترین روش ‌ها و تکنیک‌ ها برای ساخت لینک ‌های داخلی در وب سایت آشنا شوید.

 قبل از این که هر اقدامی در رابطه با لینک سازی برای وبسایت خود انجام دهید. باید دو نکته مهم و اساسی را به خوبی رعایت کنید:

  •  اول این که باید در وب سایت شما محتوایی وجود داشته باشد. در واقع حتی وجود داشتن یک مقاله در صفحات وب سایت شما نیز می ‌تواند کارتان را برای لینک سازی داخلی راه بیاندازد. و شما می ‌توانید ساخت لینک داخلی را از همین محتوا شروع کنید.
  •  دومین مورد این است که اگر شما تمایل دارید. از بهترین روش‌ ها برای لینک سازی داخلی برای وبسایت خود استفاده کنید. و بهترین و مطلوب ‌ترین نتیجه را ازآن دریافت نمایید. بهتر است که به صورت مرتب و در زمان‌ های مشخصی محتوای وب سایت خود را به روز رسانی نمایید. در واقع منتشر کردن محتوا های جدید در وب سایت شما مهم ترین، اولین و اساسی ‌ترین بخش ایندکس شدن وب سایت شما می ‌باشد.

 بعد از توجه به این دو اصل مهم وقت آن می‌ رسد که لینک سازی داخلی برای وبسایت را آغاز نمایید.

بهتر است از یک محتوایی طولانی به یک محتوای طولانی دیگر لینک بدهید.

بهترین روش و ترفند برای لینک سازی داخلی برای وبسایت این می‌ باشد. که شما یک مقاله را به مقاله دیگری که درون وب سایت شما وجود دارد؛ لینک بدهید. شما با این کار موجب می ‌شوید که ساختار لینک‌ های داخلی درون وب سایت شما قدرتمند تر شود. و یا به اصطلاح کارشناسان سئو و متخصصان این حوزه با این کار به صورت ریشه ‌ای عمل می ‌کنید.

اگر بخش ناوبری قالب وب سایت شما به خوبی طراحی شده باشد. شما لینک‌ های داخلی مناسبی به صفحات اصلی وب سایت خود مانند صفحات درباره ما، صفحات اصلی، صفحات تماس با ما و سایر صفحاتی که در وب سایت شما وجود دارد. را در اختیار خواهید داشت. در نتیجه ضرورتی ندارد که برای این صفحه ‌ها دوباره اقدام به ساختن لینک داخلی کنید.

اگر شما قصد دارید که به وسیله ی وب سایت خود و محتوا هایی که در آن قرار می‌ دهید؛ محصولات یا خدماتی را به کاربران خود بفروشید. لینک سازی داخلی برای وبسایت شما، این فرصت طلایی را در اختیار شما قرار می ‌دهد که کاربران وب سایتتان را با سرعت بیشتری به صفحه ی مد نظر خود هدایت نمایید. اما با وجود تمام این مزیت‌ ها و فواید بهتر است. که بیشتر لینک سازی داخلی خود را به مقالاتی که در وبلاگ‌ ها انتشار می ‌دهید اختصاص بدهید.بهتر است از یک محتوایی طولانی به یک محتوای طولانی دیگر لینک بدهید.

 از انکر تکست در لینک سازی داخلی برای وبسایت خود استفاده نمایید.

شاید بعد از این که مطالبی که در این مقاله عنوان شده است را مطالعه کردید. این سؤال در ذهن شما به وجود می ‌آید که بهترین لینک ‌ها، دارای چه ویژگی‌ هایی می ‌باشند؟ پاسخ به این سؤال بسیار ساده و پیش پا افتاده است. به این صورت که لینک‌ های داخلی که دارای انکر تکست توصیفی هستند. به عنوان بهترین لینک های داخلی معرفی می ‌شوند. اما منظور ما از انکر تکست توصیفی چیست؟

 اگر شما مطالعات کمی در رابطه با سئو و بهینه سازی کردن وب سایت داشته باشید. با مفهوم انکر تکست آشنا هستید. اما یک بار دیگر مفهوم انکر تکست را برایتان بیان می ‌کنیم تا برایتان یک یادآوری باشد. انکر تکست در واقع کلمه یا کلماتی از یک محتوا محسوب می ‌شود . که آن را به یک صفحه یا یک وب سایت دیگر لینک می‌ دهند. این گونه متن‌ ها را که دارای این کلمات هستند. را انکر تکست می ‌نامند.

 لینک ‌های داخلی یک وب ‌سایت باید دارای انکر تکست باشند. اما باید به این موضوع توجه داشته باشید. که هر نوع انکر تکستی نمی ‌تواند برای وب سایت شما مفید باشد. و تأثیر مثبتی بر روی آن بگذارد. توصیه ی ما به شما در این رابطه این است که لینک سازی داخلی برای وبسایت خود از جملات و عباراتی که موضوع صفحه مورد نظر شما را به خوبی بیان و توصیف می ‌کنند. به عنوان انکر تکست استفاده نمایید.

مثال‌ های مختلفی در رابطه با استفاده از انکر تکست توصیفی در لینک سازی داخلی برای وبسایت :

اگر شما تمایل دارید که به مقاله ‌ای در رابطه با استفاده کردن از ریچ اسنیپت ها ، در وب سایت خود لینک دهید. باید از روش زیر برای این کار استفاده نمایید:

  • برای این که بتوانید راحت ‌تر داده‌ ها و اطلاعات موجود در وب سایت خود را به بهترین نحو ممکن در رتبه‌ بندی نتایج موتور های جستجوگر به کاربران نشان دهید. به شما توصیه می ‌کنیم که از ریچ اسنیپت های موتور جستجوگر گوگل بهره بگیرید.

اگر تمایل دارید به مقاله ‌ای که در مورد الگوریتم پنگوئن موتور جستجوگر گوگل، لینک بدهید . بهتر است که از روش زیر استفاده نمایید:

  • الگوریتم پنگوئن موتور جستجوگر گوگل به روز رسانی شده ‌است. به روز رسانی جدید تحولات و تغییرات بسیار زیادی را در موتور های جستجوگر ایجاد کرده است.

 در واقع شما با استفاده از این روش ‌ها موضوع محتوای صفحه ‌ای که تمایل دارید به آن لینک بدهید. را با استفاده از عبارت کلیدی و کلمات مناسب به خوبی توصیف می‌ کنید.

در مثال ‌هایی که در قسمت بالای مقاله در اختیار شما قرار گرفته است. انکر تکست اول دارای عبارت کلیدی ریچ اسنیپت های موتور جستجوگر گوگل می ‌باشد. که در حقیقت موضوع اصلی محتوای مقاله ‌ای است که شما تمایل دارید به آن لینک بدهید.

انکر تکست دوم شامل عبارت کلیدی الگوریتم پنگوئن موتور جستجوگر گوگل به روز رسانی شده است، می ‌باشد. مقاله ‌ای که شما با استفاده از این عبارت کلیدی به آن لینک داده‌ اید. در مورد آخرین به روز رسانی الگوریتم پنگوئن موتور جستجوگر گوگل و همچنین ویژگی ‌های جدید این الگوریتم می ‌باشد. روند ساخت لینک داخلی برای صفحات مختلف یک وب سایت

 روند ساخت لینک داخلی برای صفحات مختلف یک وب سایت

تا این  بخش از مقاله به خوبی در مورد تأثیر لینک سازی داخلی برای وبسایت و همچنین مزایا و فواید آن و همین طور تأثیرات و روش‌ های مختلفی که برای این کار ، به کار برده می ‌شوند مطلع شده ‌اید. اما ممکن است که بعد از مطالعه مطالبی که تا این جای مقاله در اختیار شما قرار گرفتند. این سؤال در ذهن شما به وجود بیاید که در فرایند لینک سازی داخلی برای صفحات مختلف یک وب سایت چه کار هایی را نباید انجام دهید؟

 کار های ممنوعه در زمان ساخت لینک داخلی برای صفحات مختلف یک وب سایت.

توصیه ی ما به شما این است. که هیچ وقت صفحات مختلف وب سایت خود را به وسیله ی انکر تکست های تطبیق دقیق (Exact Match) به یکدیگر لینک نکنید. زیرا به روز رسانی‌ های جدید الگوریتم پنگوئن موتور جستجوگر گوگل، به کارگیری مستمر و بیش از اندازه از این نوع انکر تکست ها (Exact Match) را به شدت نهی می ‌کند. در نتیجه این کار می ‌تواند موجب جریمه شدن وب سایت شما شود. یا به بیان ساده‌ تر وب سایت شما با گوگل پنالتی مواجه شود.

تبلیغات در گوگل ادز یکی از بهترین روش ‌های تبلیغاتی در دنیا

بهتر است که در زمان لینک سازی داخلی برای وبسایت خود از انکر تکست های عمومی مثل اطلاعات بیشتر یا اینجا را کلیک کنید ، استفاده نکنید. زیرا انکر تکست های عمومی به هیچ عنوان ارزشی برای لینک ‌های موجود در وب سایت شما ندارند.

توجه داشته باشید که انکر تکست هایی که برای لینک سازی داخلی برای وبسایت خود از آن ها استفاده می‌ کنید. نباید از یک جمله طولانی‌ تر باشند. در حقیقت هیچ وقت نباید از یک پاراگراف یا بند به طور کامل برای لینک دادن به یک صفحه ی دیگر استفاده کنید. زیرا این کار می ‌تواند تجربه ی کاربری نا مناسبی را به بازدید کنندگان و کاربران وب سایت شما بدهد. در نتیجه توصیه ی ما به شما این است که بهتر است. از انکر تکست های چند کلمه ‌ای یا در نهایت یک عبارتی ، برای لینک دادن به صفحات دیگر استفاده نمایید.

 در مقالات جدید وبلاگ خود به ۴ یا ۵ مقاله قدیمی لینک بدهید.

 هنگامی که شما یک مقاله یا پست جدید در وبلاگ خود منتشر می ‌کنید. محتوا و متن آن باید حداقل به ۴ یا ۵ مقاله قدیمی که در وبلاگ شما وجود دارد، لینک شده باشد.شاید پس از مطالعه ی این موضوع به این فکر بیفتید که دلیل این کار چیست؟

 همان گونه که ما در یکی از مقالات قدیمی که در وب سایت استاد وب منتشر کرده ایم. و در مورد فاکتور های مهم رتبه بندی الگوریتم‌ های گوگل در آن صحبت کرده‌ ایم. و این فاکتور ها را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده ‌ایم. از جمله مهم ترین فاکتور هایی که می ‌تواند باعث ارتقاء رتبه بندی وب سایت شما در نتایج جستجوی موتور های جستجوگر شود. این می ‌باشد که منتشر کردن مقالات جدید در وبلاگ ‌ها به صورت مرتب و در زمان‌ های مشخص می ‌تواند باعث ارتقاء رتبه بندی وب سایت در موتور های جستجوگر شود. آن هم به این دلیل که موتور جستجوگر گوگل وب‌ سایت ‌ها را طبق به‌ روز رسانی محتوا های جدیدی که منتشر می ‌کنند، رتبه‌ بندی می ‌نماید.

در نتیجه اگر فعالیت وب سایت و وبلاگ شما در حوزه ی تولید محتوا و منتشر کردن مقالات مختلف بیشتر باشد. مطمئناً وب سایت شما در رتبه بندی نتایج موتور های جستجوگر ارتقا پیدا می ‌کند. و نتایج مطلوب ‌تری را برای شما به ارمغان می ‌آورد. در مقالات جدید وبلاگ خود به ۴ یا ۵ مقاله قدیمی لینک بدهید.

سایروس شِپِرد، یکی از کارشناسان و متخصصان سئوی سایت ماز MOZ اعتقاد دارد که:

لینک ‌هایی که در یک محتوای تازه و جدید به وجود می ‌آیند. ارزش بسیار زیادی به صفحات مختلف وب سایت شما می ‌دهند. در نتیجه اگر شما بتوانید در مقالات و محتوا های جدیدی که در وب سایت یا وبلاگ خود قرار می‌ دهید به پست‌ های قدیمی موجود در وب سایت یا وبلاگ خود لینک بدهید. شانس وب سایت شما در رتبه بندی نتایج موتور های جستجوگر افزایش پیدا می ‌کند. در حقیقت با این کار شما می ‌توانید موجب شوید که وب سایت یا وبلاگ شما در رتبه ‌های بالایی در موتور های جستجوگر قرار بگیرد. و کاربران و بازدید کنندگان وب سایت شما، راحت ‌تر به آن ها دسترسی پیدا نمایند.

محتوا های قدیمی موجود در وب سایت خود را به وسیله لینک ‌های داخلی جدید به روز رسانی نمایید.

 به روز رسانی کردن محتوا ها و مقالات موجود در وب سایت، یکی از ترفند ها و تکنیک‌ های تأثیر گذار سئو و افزایش پیدا کردن ترافیک وب سایت می ‌باشد. در سال ‌های گذشته به روز رسانی جدیدی به نام Freshness به هسته ی اصلی موتور جستجوگر گوگل افزوده شده است. که اهمیت به روز رسانی کردن محتوا های قدیمی موجود در وب سایت را به وسیله لینک سازی داخلی برای وبسایت چندین برابر کرده است.

 این الگوریتم جدید گوگل می‌ تواند به راحتی، تازگی محتوایی که شما منتشر کرده ‌اید را بررسی و ارزیابی کند. و اگر لازم باشد امتیازی را برای محتوای منتشر شده در وب سایت شما، در نظر می ‌گیرد. تازه هر چقدر که موضوع محتوا و مقاله ی شما در فضای وب و اینترنت داغ‌ تر باشد. و وب سایت‌ های مختلفی در مورد آن، مقالات و پست ‌های متفاوتی را منتشر کرده باشند. اهمیت به روز بودن و تازگی و همچنین منحصر به فرد بودن محتوای مقاله ی شما بیشتر خواهد شد.

نکته

 با وجود این الگوریتم در موتور جستجوگر گوگل اگر شما بتوانید این ترفند را با تکنیک لینک سازی داخلی برای وبسایت ادغام نمایید. مطمئناً با نتایج بهتر و رضایت بخش تری مواجه خواهید شد. هنگامی که شما محتوا هایی قدیمی موجود در وب سایت خود را به روز رسانی می ‌نمایید. ربات ‌ها و الگوریتم‌ های خزنده ی گوگل، بار دیگر محتوا های موجود در وب سایت شما را بررسی و ارزیابی می ‌نماید. و همچنین آن ها را ایندکس می‌ کند. با این کار باعث می ‌شوید که شانس شما در رتبه بند ی نتایج موتور های جستجوگر بهبود پیدا کند. و همچنین موجب می ‌شوید که رتبه ی سایت شما در نتایج گوگل ارتقا پیدا کند.

 

 به روز رسانی کردن محتوا های قدیمی موجود در وب سایت در دوره ‌های زمانی مشخص

توصیه ی ما به شما در رابطه با به روز رسانی کردن مقالات و پست های قدیمی موجود در وب سایتتان؛ این است که در دوره‌ های زمانی مشخص اقدام به، به روز رسانی محتوا های قدیمی خود نمایید. شما می ‌توانید از راهکار های زیر استفاده کنید:

  • شما می‌توانید در ابتدای مقاله ی قدیمی که در وب سایت شما وجود دارد. یک پاراگراف اضافه نمایید و دلایل به روز رسانی کردن محتوا و مقاله ی خود را به خوانندگان و کاربران وب سایتتان توضیح دهید.
  •  شما می ‌توانید در ادامه چند پاراگراف دیگر به متن محتوا و مقاله ی قدیمی موجود در وب سایتتان اضافه نمایید. و اطلاعات به روز تر و جدید تری را در اختیار خوانندگان و بازدید کنندگان وب سایت خود قرار دهید.
  • مهم‌ ترین و اصلی ‌ترین کاری که شما برای به ‌روز رسانی کردن مقالات و محتوا های قدیمی موجود در وب سایت خود باید انجام دهید. این است که در متن مقاله ی خود به آخرین پست‌ هایی که در وبلاگتان منتشر کرده ‌اید، لینک بدهید. در حقیقت لینک سازی داخلی برای وبسایت شما ، با این روش ‌ها می ‌تواند بسیار بر روی رتبه بندی وب سایتتان در نتایج جستجو مؤثر واقع شود.

 مزیت‌ ها و فواید به روز رسانی کردن محتواهای قدیمی موجود در وب سایت

به روز رسانی کردن محتوا های قدیمی موجود در وب سایت به وسیله ی لینک سازی داخلی برای وبسایت شما می ‌تواند دو فایده و مزیت بزرگ برایتان به ارمغان بیاورد.

  •  اولین مزیتی که به روز رسانی کردن محتوا های قدیمی موجود در وب سایت به وسیله ی لینک سازی داخلی برای وبسایت شما برایتان فراهم می ‌شود. این است که این کار می ‌تواند کمک بسیار زیادی به رتبه بندی وب سایت شما نماید.
  •  دومین مزیت نیز شامل این موضوع می ‌شود که یکی از صفحه‌ های قدیمی و معتبر وب سایت شما به یکی از مقالات جدید و نه چندان معتبر لینک داده می‌ شود. همان‌ طور که در قسمت های بالای مقاله مطالعه کرده ‌اید. شما با این کار می ‌توانید قدرت صفحه ‌ای اصلی وب سایت خود را به صفحه ‌های دیگر منتقل نمایید.

لینک سازی داخلی برای وبسایت باید در جای مناسبی در متن صورت بگیرد.

 شاید این سؤال نیز در ذهن شما به وجود آمده باشد. که لینک‌ های داخلی در زمان لینک سازی داخلی برای وبسایت باید در کجای متن قرار بگیرند؟

شاید شما به خاطر این که کار خود را راحت‌ تر کنید. وسوسه شوید که در انتهای مقاله خود با ( برای مطالعه ی مقالات بیشتر اینجا را کلیک کنید) لینک داخلی بسازید. اما پیشنهاد ما به شما در این رابطه این است که هرگز اقدام به این کار نکنید. شما می ‌توانید به دنبال بخش‌ هایی از محتوای خود باشید که در آن بخش چند موضوع با یکدیگر همپوشانی دارد.

در محتوای خود برای توضیح بهتر موضوعی که در مورد آن مقاله خود را نوشته ‌اید. باید استفاده از مقالات دیگری که در وبلاگ و وب سایت شما وجود دارند. و قبلاً منتشر شده ‌اند، استدلال نمایید. و در نتیجه مطمئن ‌ترین مکان برای ساختن لینک ‌های داخلی همین بخش‌ های همپوشانی به شمار می ‌روند.

 اگر توجه کرده باشید در همین مقاله، برای توضیح بهتر مفهوم لینک سازی داخلی برای وبسایت زمانی که نیاز به توضیح دادن مفهوم ‌های دیگری که در حوزهٔ سئو و بهینه سازی کردن وب سایت کاربرد دارند، بود. لینک داخلی به مقاله ی مربوطه در رابطه با این مفهوم‌ ها داده شده است. لینک سازی داخلی برای وبسایت نباید شامل لینک‌ های داخلی no follow باشند.

 لینک سازی داخلی برای وبسایت نباید شامل لینک‌ های داخلی no follow باشند.

این نکته بسیار ساده است. اما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می ‌باشد. بهتر است که در زمان لینک سازی داخلی برای وبسایت خود از لینک های no follow استفاده نکنید. زیرا در زمانی که لینک ‌های داخلی وب سایت شما no follow باشد. تغییرات زیادی در زمینه ی رتبه بندی نتایج موتور های جستجوگر مانند گوگل مشاهده نمی ‌شود. و همچنین نتایج رضایت بخشی را با خود برای وب سایت شما به همراه ندارد.

 شواهد مختلف بیان می ‌کنند که لینک‌ های no follow نمی‌ توانند کمک زیادی به فرآیند لینک سازی داخلی برای وبسایت شما کند. مطمئناً این گونه لینک‌ ها ضرر یا آسیبی برای وب سایت شما به ارمغان می ‌آورد. اما اگر در زمینه ی لینک سازی داخلی برای وبسایت خود حق انتخاب داشته باشید. بهتر است که از این گونه لینک ‌ها برای لینک داخلی استفاده نکنید.

 به صفحه ‌های محبوب وب سایت خود لینک داخلی بدهید.

 اگر در وب سایت شما صفحه ای وجود داشته باشد. که کاربران و بازدید کنندگان وب سایتتان با دیدن این صفحه‌ ها با شما تماس می ‌گیرند. بهتر است که برای لینک سازی داخلی برای وبسایت خود بیشتر از این صفحه‌ ها استفاده نمایید. و به آن ها لینک داخلی بدهید. در حقیقت در وب سایت استاد وب مقالات خوب و بی نظیر بسیار زیادی وجود دارد. که باعث شده است نرخ تبدیل کاربر به مشتری را افزایش دهد. در نتیجه ما تلاش خود را می ‌کنیم تا به این مقالات لینک داخلی بدهیم. تا بتوانیم ترافیک ورودی وب سایت و همچنین نرخ تبدیل آن را بیش از پیش افزایش دهیم.

این موضوع دقیقاً چیزی است که ساخت لینک ‌های داخلی را ارزشمند تر نشان می ‌دهد. و حتی می ‌تواند به آن ها ارزشی بیشتر از لینک های عادی بدهد. زیرا لینک‌ های داخلی که این گونه ساخته می ‌شوند. می ‌توانند میزان درآمد وب سایت و همچنین نرخ تبدیل کاربر به مشتری را افزایش دهد. اگر شما بتوانید بازدید کنندگان و کاربران بیشتری را به صفحه‌ های محبوب موجود در وب سایت خود هدایت کنید. می ‌توانید راحت ‌تر نرخ تبدیل کاربر به مشتری را افزایش دهید. و هما ن طور که عنوان کردیم با این کار شما می ‌توانید به سود بیشتری دست پیدا نمایید.

 

 جمع بندی در رابطه با لینک سازی داخلی برای وبسایت

 همان گونه که در طول مقاله مطالعه کرده ‌اید. لینک سازی داخلی برای وبسایت کار سخت و دشواری محسوب نمی ‌شود. شما تنها باید باور داشته باشید که در بعضی از مواقع فرآیند سئو می ‌تواند بسیار پیچیده و سخت باشد. احتمال دارد که شما مجبور شوید چند روزی را به بررسی و تحقیق گزارشات قبلی اختصاص دهید. تا بتوانید به نتیجه دلخواه و مطلوبی دست پیدا نمایید.

 با وجود تمام این نکات باز هم می ‌توان در رابطه با لینک سازی داخلی برای وبسایت این طور بیان کرد. که لینک ‌های داخلی موجود در یک وب سایت از جمله ترفند ها و تکنیک‌ هایی به شمار می ‌روند که هم آسان و ساده هستند. و هم می ‌توانند بسیار تاثیر گذار باشد. اگر شما اعتقاد داشته باشید که لینک ‌های داخلی نمی‌ توانند تأثیر چندانی بر روی وضعیت رتبه بندی وب سایت شما در نتایج موتور های جستجوگر داشته باشند.

 به شما توصیه می ‌کنیم که با به کارگیری از نکات موجود در این مقاله، برای مدت کوتاهی به شکل آزمایشی اقدام به لینک سازی داخلی نمایید. شک نکنید که بعد از گذشت مدتی تاثیرات مثبت این کار را بر روی ترافیک ورودی و همچنین رتبه بندی وب سایت خود مشاهده خواهید کرد.

نکات پایانی

 همان طور که در طول مقاله به آن اشاره شده است. شما به وسیله لینک سازی داخلی برای وبسایت خود می ‌توانید نرخ ‌تبدیل کاربر به مشتری و همچنین ترافیک ورودی وب سایت خود را به صورت قابل توجهی افزایش دهید. شما با این کار در واقع باعث می‌ شوید که سود بیشتری از وب سایت خود به دست بیاورید. در نتیجه حتی اگر به این کار باور ندارید. به شما توصیه می‌ کنیم که برای یک بار هم که شده آن را امتحان کنید.

 

ممنون که تا پایان مقاله همراه وب سایت استاد وب بودید. امیدواریم که از مطالعه ی این مقاله لذت برده باشید. همچنین موارد و نکاتی که در این مقاله از آن ها یاد شده است. برایتان کاربردی، آموزنده و مفید واقع شده باشد. شما می ‌توانید در صورت تمایل برای مطالعه ی مقالات مرتبط بیشتر در رابطه با تولید محتوا، سئو و بهینه سازی کردن وب سایت به لینک مقالاتی که در زیر قرار داده شده است. مراجعه فرمایید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top