وبلاگ نویسی

روش‌های کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی

با توجه به گسترش روز افزون اینترنت در سراسر جهان و پیشرفت کسب و کار اینترنتی و آنلاین، وبلاگ نویسی به صورت حرفه‌ای جدی، دنبال می‌شود. دو دلیلی که به جدی شدن حرفه‌ی وبلاگ نویسی کمک کرد، مسلماً از رونق افتادن بازار فیزیکی یا فروش سنتی و همچنین استقبال شدید مردم از سرویسها و محصولات اینترنتی بود. این موضوع سبب شد تا بسیاری از صاحبان کسب و کار به این حرفه روی بیاورند.

مسلماً با توجه به سرعت رشد روز افزون جهان اینترنت، هزینه‌های راه اندازی و نگهداری یک وب سایت به همان نسبت بیشتر خواهد شد. البته نمی‌توان گفت که موفقیت در این حرفه در گرو هزینه زیاد است. به شما اطمینان می‌دهم، اگر در این راه خلاقیت به خرج دهید، می‌توانید یک وبلاگ نویس موفق باشید. بسیارند کسانی که در این حرفه با هزینه بسیار کم، موفق به کسب درآمدهای بسیار بالا شدند.

همانطور که می دانید در کشورهای پیشرفته این حرفه یعنی وبلاگ نویسی به عنوان یک شغل اصلی توسط جامعه پذیرفته شده است اما در ایران این حرفه از اعتباری که باید، برخوردار نیست، و اصولا آن را به عنوان یک شغل به رسمیت نمی‌شناسند. اما تعدادی از افراد در ایران توانستند از طریق وبلاگ نویسی منبع خوبی برای کسب درآمد خود پیدا کنند.

 اگر مایلید روش‌های کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی را بدانید، پس تا انتهای این مقاله کاربردی با ما همراه باشید.

خود را تنها یک وبلاگ نویس ندانید.

 اگر تصمیم دارید وبلاگ نویسی را به عنوان حرفه‌ی اصلی خود انتخاب کنید، پس از این لحظه به بعد شما تنها یک وبلاگ نویس معمولی نیستید. اکنون شما یک کارآفرین هستید و کسب و کار کوچک خود را دارید. آیا تا به حال کارآفرینانی را دیده‌اید که برای مشتریان سمینارهای رایگان برگزار می‌کنند؟ خوب وبلاگ نویسی هم، همانند یک سمینار آزاد است. شما اطلاعات و و تجربیات خود را به رایگان در اختیار مخاطبینتان قرار می‌دهید تا اعتماد آنها را جلب کنید.

چگونه از وبلاگ نویسی کسب درآمد کنیم؟

همگی می دانیم موفق شدن در حرفه وبلاگ نویسی چیزی نیست که یک شبه و از طریق انتشار یک مقاله به دست آید. به منظور موفق شدن در این حرفه، مایلیم مراحلی را که در این راه باید طی کنید، را عنوان کنیم.

  •  اول باید یک وبلاگ بسازید.
  • یک محتوای جذاب و مناسب ایجاد کنید.
  • به بهینه سازی محتوای خود بسیار توجه کنید.
  • به دنبال جذب مخاطب بیشتر باشید.
  •  جلب اعتماد و وفاداری کاربران بسیار مهم است.
  •  در نتیجه می‌توانید از طریق ایجاد یک ارتباط خوب درامد زایی کنید.

در ادامه مقاله قصد داریم در مورد هر یک از این مراحل مفصلاً توضیحاتی را ارائه دهیم. پس با ما همراه باشید.

مرحله اول ایجاد وبلاگ نویسی

مسلماً برای اینکه بتوانید از طریق وبلاگ نویسی به درآمد بالا برسید، باید در اولین مرحله یک وبلاگ بسازید. اگر نمی‌دانید چگونه یک وبلاگ بسازید، مطمئن باشید شما در این این مشکل تنها نیستید. زیرا بیشتر افرادی که به وبلاگ نویسی روی می‌آورند، متخصصین محتوا هستند نه یک متخصص مسائل تکنولوژیک. نگران نباشید؛ چون می‌توانیم از طریق سایت‌های وبلاگ ایرانی مانند بلاگفا و یا میهن بلاگ برای خود یک وبلاگ ایجاد کنید. همچنین در این زمینه، سایت‌های خارجی مانند سایت بلاگر و کویر بلاگ وجود دارند که شما می‌توانید از خدمات خوب آنها استفاده کنید.

شما همچنین می‌توانید از سیستم‌های مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید. البته اگر می‌خواهید خیلی حرفه‌ای در این زمینه عمل کنید، باید به شما بگویم اگر می‌خواهید از سیستم محتوای وردپرس استفاده کنید، وبلاگ شما یک سایت رسمی با دامنه اختصاصی محسوب می‌شود. از دیگر مزایای وردپرس این است که شما می‌توانید قالب‌های دلخواه خود را بر روی وبلاگ قرار دهید. در این خصوص باید خاطر نشان شویم که استفاده از سیستم وردپرس، در مقایسه با خدمات وبلاگ نویسی سایت‌های ایرانی، برای شما هزینه بر خواهد بود. اما اگر می‌خواهید به صورت حرفه‌ای عمل کنید و در این راه هزینه کنید ما به شما سیستم وردپرس را پیشنهاد می‌کنیم.

محتوای جذاب ایجاد کنید.

قطعاً انتظار ندارید که ایجاد وبلاگ به تنهایی برای شما درآمد به همراه داشته باشد. شما به منظور کسب درآمد بالا از وبلاگ نویسی باید محتوایی جذاب برای وبلاگ خود ایجاد کنید. شما باید علاوه بر اینکه محتوای مورد نظر را به صورتی جذاب خلق کنید، باید در آن زمینه اطلاعات و تخصص کافی را داشته باشید. موضوع مقاله خود را از یاد نبرید یکی از مهمترین فاکتورهای ایجاد تولید محتوای مناسب، انتخاب موضوع مناسب است. توجه به سرفصل‌های اولیه که برای وبلاگ خود انتخاب کردید بسیار مهم است.

باید برای موضوع‌های مقاله خود مخاطبانی را در نظر بگیرید. این کاربران و مخاطبان می‌توانند، عموم جامع یا افراد خاصی باشند. سعی کنید مطالب مفید و منحصر به فرد ارائه دهید تا مخاطبان زیادی جذب کنید. همگی واقفیم که شاید هزاران وبلاگ در اینترنت موجود باشد که مخاطبان آنچنانی ندارد. وبلاگ نویس های این دسته از محتواها درآمدی ندارند.

کلمه کلیدی مهمترین عامل متمایز کننده شما از دیگر رقیبانتان است. پس کنید از کلمات کلیدی استفاده کنید که زندگی مخاطبانتان را تحت الشعاع قرار می‌دهد. پس از مطالبی استفاده کنید که مخاطبان به شما اعتماد کنند و حس همدردی را در آنها بیدار کنید. جالب است بدانید کلمات کلیدی که استفاده می‌کنید با توجه به شرایط اقتصادی، فرهنگی، اقلیمی، اقتصادی و اجتماعی جامعه شما را تغییر می‌دهد. برای مثال در ایران موضوعاتی نظیر محصولات آرایشی بهداشتی، دکوراسیون داخلی، فیلم و سایر موارد طرفداران زیادی دارد و شما می‌توانید در این زمینه‌ها محتوایی مناسب با جذب مخاطبین زیاد تولید کنید. از طرف دیگر در کشورهایی مانند آمریکا، محتواهایی مانند سرمایه گذاری و بیمه طرفداران بیشتری خواهد داشت.

 ما به شما پیشنهاد می‌کنیم در زمینه‌ای که مهارت و تخصص دارید محتوا ایجاد کنید. تا یک وبلاگ موفق داشته باشید.

بهینه سازی محتوا

 تعداد بازدید از محتوا با میزان درآمد شما از وبلاگ رابطه مستقیم دارد. این به این منظور است که هرچقدر وبلاگ شما بازدید کننده بیشتری داشته باشند، مسلماً درآمد شما نیز افزایش می‌یابد. فرض کنید شما یک وبلاگ با محتوای مناسب تولید کردید. و آن را منتشر کردید. طبیعتاً همچین محتوایی بازدیدکننده‌های بسیاری خواهد داشت. در صورتی که این اتفاق نمی‌افتد، شاید از خود بپرسید که چرا؟ زیرا مخاطبین شما از طریق جستجوی اینترنتی مقالات مرتبط با موضوع محتوای شما را می‌بینند؛ اما اگر وارد وبلاگ شما نشدند، معنی آن این است که محتوای شما با وجود غنی و ارزشمند بودن به طور مناسب بهینه سازی نشده است. برای این که وبلاگ و وبسایت شما در نتایج جستجو بهتر ظاهر شود، بهینه سازی محتوای خود را فراموش نکنید.

مارکت پلیس (marketplace) چیست؟+مزایا و معایب آن

به این ترتیب سعی کنید اصول سئو را در تولید محتوای خود رعایت کنید. تا نتایج بهتری در رتبه‌های جستجو دریافت کنید و مخاطبان بیشتری جذب کنید. شما همچنین می‌توانید با مطالب ارزشمندی که تولید می‌کنید مخاطبان را درگیر وبلاگ خود کنید. در این صورت کاربران زمان بیشتری را در وبلاگ شما سپری می‌کنند و با توجه به کاهش نرخ پرش، pageviews per visitor وب سایت افزایش پیدا می‌کند. Pageviewer per visitor یا time on از جمله معیارهای احتمالی گوگل برای بالا بردن اعتبار و رتبه وبلاگ است. شما می‌توانید با نصب گوگل آنالیتیکس بر روی وب سایت یا وبلاگ خود از تمامی این معیارها باخبر شوید.

جالب است بدانید مخاطبان بعد از مدتی که به وب سایت شما هدایت شدند، به کاربران وفادار شما تبدیل خواهند شد. و بدون اینکه کلمه‌ای را جستجو کنند فقط با تایپ url در نوار آدرس مرورگر مستقیماً وارد وبلاگ و وبسایت شما می‌شود. گوگل به این موضوع بسیار اهمیت می‌دهد و این یک نوع معیار کیفی برای رتبه بندی در وب سایت‌ها محسوب می‌شود.جذب مخاطب، یکی از روش‌های کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی است.

به دنبال جذب مخاطب بیشتر

 جذب مخاطب، یکی از روش‌های کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی است. قطعاً اگر شما مخاطبان بیشتری برای محتوای خود داشته باشید، از طریق ترویج و تبلیغ می‌توانید کسب درآمد کنید.

 رقیبان حرفه ای و با سابقه خود را در این زمینه فراموش نکنید. مطمئناً شما هم از این موضوع مطلع اید که هر محتوایی که قصد تولید آن را دارید، احتمالاً قبلاً به وسیله رقیبان تولید شده است. حالا چگونه می‌توانید با این رقیبان حرفه‌ای رقابت کنید؟

شما می‌توانید با افزایش مخاطب وب سایت خود این کار را انجام دهید؛ اما شما به خواننده‌های واقعی نیاز دارید. زیرا شما به کاربرانی احتیاج دارید تا بر روی تبلیغات شما کلیک کنند و خرید انجام دهند و این کار فقط از پس که کاربران حقیقی برمی‌آید.

به همین دلیل قبلاً عنوان کردیم که حتماً برای محتوای خود مخاطبان هدف تعیین کنید، مطمئن باشید مخاطبان هدف این موضوعات را در جای دیگری مطالعه نمی‌کنند. در ایجاد محتوا به شخصیت و استایل رفتاری خواننده‌های وبلاگ یا وبسایت خود اهمیت دهید. پس از اینکه این مراحل را انجام دادید، به منظور اینکه بفهمید مخاطبانتان بیشتر در کجا حضور دارند، به ۵ پرسش زیر پاسخ دهید.

  • آیا مخاطبانتان به شنیدن پادکست علاقه دارند؟
  •  مخاطبان وب سایت شما در انجمن‌ها و فروم های اینترنتی حضور دارند؟
  • وبلاگ بخش خصوصی را مطالعه می‌کنند؟
  •  شبکه‌های اجتماعی مورد علاقه مخاطبانتان را پیدا کنید.
  •  آن‌ها بیشتر چه صفحاتی را در شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند؟

 سعی کنید در پیدا کردن مخاطبین خود کوشا باشید. زیرا  همانجایی که مخاطبینتان حضور دارند، فرصتی ویژه برای تبلیغ وبلاگ است. فعالیت ارزشمند و مفید، چیزی است که هنگام حضور در چنین فضاهایی اهمیت ویژه دارد. پس سعی نکنید با  بحث‌های بی نتیجه، درگیری و همچنین نظرات تند و خشونت آمیز، تلاش‌های خود را به باد دهید.سعی کنید علاوه بر ایجاد محتوای غنی و با کیفیت قسمتی از تمرکز خود را به ارتباط و تعامل با مخاطبان خود اختصاص دهید.

ایجاد ارتباط و تعامل با مخاطبان خود

سعی کنید علاوه بر ایجاد محتوای غنی و با کیفیت قسمتی از تمرکز خود را به ارتباط و تعامل با مخاطبان خود اختصاص دهید. زیرا کاربران وبلاگ شما رفته رفته سعی میکنن نظرات پیشنهادات و انتقادات خود را در قسمت زیر پست‌های وبلاگ شما ابراز کنند. سعی کنید نسبت به نظرات و پیشنهادات مخاطبین خود بی تفاوت نباشید و با آنها ارتباط برقرار کنید. در غیر این صورت مخاطبی و بازدید کننده‌های خود را از دست خواهید داد.

چگونگی کسب درآمد از وبلاگ نویسی

 حالا که تمامی مراحل ساخت وبلاگ تولید محتوای با کیفیت بهینه سازی محتوا پیدا کردن مخاطب و ارتباط مناسب با کاربران را در وبلاگ نویسی رعایت کردید، نوبت کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی و برداشت حاصل زحمات خود است.شما برای درآمدزایی در واقع روش‌های زیادی را پیش رو دارید.

روش‌های کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی

شما برای درآمدزایی در واقع روش‌های زیادی را پیش رو دارید.بزرگ‌ترین اشتباهی که وبلاگ نویسان  مرتکب آن می‌شوند، این است که فکر می‌کنند موفقیت در وبلاگ نویسی، در گرو انتخاب یک روش از میان روش‌های مختلف است. درحالی که شما می‌توانید روشهایی را  بیابید که در صورت استفاده از هر دوی آنها مشکلی برای شما پیش نیاید.

درآمدزایی از طریق تبلیغات کلیکی  ppc

اولین راهی که وبلاگ نویسان  از طریق آن درآمدزایی می‌کنند، تبلیغات است. امروزه شاهد آن هستیم که بیشتر شرکت‌ها و کمپانی‌های مختلف ترجیح می‌دهند که به جای انتشار آگهی در روزنامه و مجلات، از طریق تبلیغات در فضای مجازی، کسب درآمد کنند. بدین وسیله شما، یعنی یک وبلاگ نویس، می‌توانید با تخصص خاصی که در زمینه موضوعات محتوای خود دارید، به درآمد بالا برسید. گوگل ادسنس یکی از معروف‌ترین سرویس تبلیغاتی گوگل است که سالهاست ایرانیان را تحریم کرده و از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند.

در هر حال اگر مایلید به زبانی غیر از فارسی محتوا ایجاد کنید، و یا حتی از اقوامی که در خارج از کشور هستند بخواهید برای شما حساب بانکی در گوگل ادسنس ایجاد کنند، می‌توانید از درآمد حاصل از آن استفاده کنید.

شما همچنین می‌توانید، از برنامه‌هایی نظیر chitika، text link ads و همچنین eminimalls در ازای هر کلیک کاربران  درامد زایی کنید. با توجه به اینکه روند رشد سایت‌های داخلی روز افزون است ، اگر بتوانید تعداد زیادی مخاطب را به وبسایت یا وبلاگ خود جذب کنید و همچنین از ترافیک بالایی برخوردار باشید، مطمئن باشید که برندها  سایت شما را برای تبلیغات انتخاب خواهند کرد .این شیوه، یعنی شیوه تبلیغات، به دلیل اینکه دردسر کمتری برای کسب درامد زایی دارند، در میان وبلاگ نویسان بسیار محبوب هستند.

 تبلیغات نمایشی(cpm )

این سیستم با سیستم تبلیغات کلیکی تفاوت چندانی ندارد. فرق آنها فقط در این است که  شما می‌توانید در ازای نمایش یک تبلیغ پول دریافت کنید. معمولاً واحدشمارش نمایش را بر مبنای ۱۰۰۰ حساب می‌کنند، یعنی اگر  یک وبلاگ ماهیانه هزار بار به نمایش در بیاید، یک بنر تبلیغاتی دریافت خواهد کرد.

12 سؤال که هر کسب و کار موفق باید از خودش بپرسد؟

بر اساس کیفیت وبلاگ و موضوع آگهی تبلیغاتی، قیمت متغیر است. البته شما می‌توانید  دست به راه ساده‌تری نیز بزنید و آن این است که قسمتی از وبلاگ خود را برای نمایش تبلیغات به فروش بگذارید. البته باید عنوان کنیم که در این روش شما نمی‌توانید ضرر یا نفع خود را پیش بینی کنید و تعداد کلیک‌ها دیگر هیچ اهمیتی ندارد.

بازاریابی پورسانتی

 به نظر می‌رسد بر طبق برخی نظرسنجی‌ها این نوع بازاریابی بیشترین درآمد را برای وبلاگ نویسان به همراه دارد. در این روش اگر شما بتوانید کالا یا خدمات و حتی سرویسی را که شرکت ارائه می‌دهد، در وبلاگ خود بگنجانید و مخاطب محتوای شما، مستقیماً  توسط وبلاگ شما، از آن کمپانی خرید کند، شما در صدی را به عنوان پورسانت دریافت می‌کنید.

در واقع این هم یکی از روشهای آسان تبلیغاتی در وبلاگ محسوب می‌شود که به آن سی پی آل و سی پیو نیز گفته می‌شود. یادآوری کنیم که ثبت نام در سرویس‌های این تبلیغات، هزینه‌ای در بر ندارد .

درآمدهای دوره‌ای

همانطور که از اسم این نوع روش پیداست، مخاطبان شما که به وبلاگ‌های شما علاقه‌مندند، برای دسترسی به مقالات و خدماتی که شما در وب سایتتان ارائه می‌دهید، حق اشتراک سالیانه و ماهیانه پرداخت می‌کنند.

البته برای اینکه مخاطبان بخواهند حق اشتراک پرداخت کنند، شما باید چیزی به آنها ارائه دهید که نتوان آن را در دیگر وب سایت‌ها پیدا کرد. به طور مثال محتوایی علمی یا مستندها و یا ژورنال‌های علمی تخصصی،  بیشتر برای این روش استفاده می‌شود. وبسایت چطور  را مثال می‌زنیم که توانسته است با راه اندازی سرویس chetor pro  درآمد کسب کند.

 به منظور اینکه کاربران  به خرید اشتراک ترغیب شوند، باید قسمتی از مقالات خود را به صورت رایگان در معرض نمایش بگذارید. و مقالات کاربردی و علمی خود را فقط برای افرادی که  عضویت دارند  منتشر کنید. برای مثال وب سایت  moz مقالات تخصصی خود و بهینه سازی وب سایت را  به صورت ویژه و برای اعضای سایت خود که حق اشتراک خود را پرداخت کردن منتشر می‌کند. در این روش‌ها می‌توانید محتوایی تولید کنید و در آن محتوا به معرفی محصول و خدمات دیگر وبسایت ها و کمپانی‌ها بپردازید.

محتوای تبلیغاتی یا ریپورت آگهی

 در این روش‌ها می‌توانید محتوایی تولید کنید و در آن محتوا به معرفی محصول و خدمات دیگر وبسایت ها و کمپانی‌ها بپردازید.

  مثلاً اگر می‌خواهید در مورد کت شلوار آقایان تبلیغاتی را انجام دهید، ضمن  ارائه خدمات و اطلاعات کاربردی راجع به کت شلوار آقایان، باید با استفاده از تصاویر جذاب و استفاده از ویژگی ایجاد تگ بر روی تصاویر، آنها را به خرید محصول از آن کمپانی ترغیب کنید.

امروزه وبلاگ نویس ها به وفور از این روش استفاده می‌کنند. باید ذکر کنیم که هر چقدر اعتبار و میزان بازدید یعنی ترافیک وب سایت شما بیشتر و محتوای شما با کیفیت‌تر باشد ،قطعاً موفق خواهید شد.

خلق فروشگاه اینترنتی

اگرچه این روزها رقابت با فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی کار دشواری است اما  چون می‌توانید با جذب زیاد مخاطبان و اعتماد سازی در آنها با فروش محصولات در وبلاگ و وبسایت خود نیز درآمد  بالا داشته باشید. شما می‌توانید هر طور که مایلید از این شیوه استفاده کنید برای مثال اگر راجع به محصولات شرکت اپل اخبار و مقالاتی منتشر می‌کنید، می‌توانید با راه اندازی فروشگاه آنلاین، محصولات اپل را به کاربران ارائه کنید.

 فروش فایل‌های آموزشی

یکی از راه‌های پر طرفدار درآمدزایی  همین روش است. اگر شما می‌توانید محتوای تولید کنید و در وبلاگ خود منتشر کنید قطعاً دارای تخصص ویژه در این زمینه هستید پس شما می‌توانید فایلهای صوتی، متنی، جزوات و کتاب‌های الکترونیکی را به فروش برسانید و درآمد زیادی کسب کنید.

این روش سالهاست که در میان وبلاگ نویسان عملکرد موفقیت آمیزی داشته است؛ زیرا همه می‌دانند برای  کسب بسیاری از مهارتها، دیگر به کلاس‌های حضوری نیازی نیست. برای بهره گیری از این روش، شما علاوه بر داشتن دانش و تخصص در زمینه مورد نظر باید بتوانید آن را به شیوه درست و مناسب انتقال دهید. به طوری که کسانی که از شما خرید می‌کنند با رضایت کامل برای خرید دوره‌های جدید باز گردند.

شما همچنین می‌توانید برای ترغیب مخاطبانتان به خرید این فایل‌های آموزشی، چند قسمت اول این مجموعه را که حاوی اطلاعات مهمی است، به صورت رایگان در اختیار مخاطبینتان قرار دهید. سعی کنید به کیفیت صوتی و بصری این فایل‌ها بسیار دقت کنید، تا بازخورد بهتری داشته باشید.ارائه خدمات مشاوره‌ای به دیگران می‌توانید هم به رشد کسب و کار دیگران کمک کنید و هم درامد زایی کنید.

مشاوره

 در این روش معمولاً شما باید از مهارت و تجربه بالایی برخوردار باشید. تا افراد بتوانند از هر نظر به شما اعتماد کنند. به مشتریان اجازه دهید از سابقه طولانی شما در زمینه خدمات با خبر شوند. پس با ارائه خدمات مشاوره‌ای به دیگران می‌توانید هم به رشد کسب و کار دیگران کمک کنید و هم درامد زایی کنید.همایش وبلاگی  علاوه بر این که بازدیدکنندگان بسیاری دارد، دارای اعتباربسیار زیاد نزد مخاطبان است.

 برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی

آیا می‌دانستید که می‌توانید از طریق یک وبلاگ، همایش برگزار کنید؟ بله درست است همایش وبلاگی  علاوه بر این که بازدیدکنندگان بسیاری دارد، دارای اعتباربسیار زیاد نزد مخاطبان است. راضی نگه داشتن کاربران وبلاگ در این روش کلید موفقیت آن است، به این ترتیب که شما در خصوص یکی از موضوعات وبلاگ خود سمینار برگزار می‌کنید و کاربر از طریق همان وبلاگ در کلاس‌ها ثبت نام می‌کنند.

 کلام آخر

 امروزه با گسترش اینترنت و بازار کسب و کارهای آنلاین می‌توانیم شاهد این موضوع باشیم که کاربران و فعالان تجاری این حرفه را به رسمیت می‌شناسند. در راه کسب درامد از راه وبلاگ نویسی شاید به مشکلات و دشواری‌هایی بر بخورید اما فراموش نکنید این حرفه هم مانند دیگر شغل‌ها به  صرف زمان و کسب مهارت نیاز دارد.

 

از اینکه تا انتهای این مقاله کاربردی با وبسایت استاد وب همراه بودید، از شما سپاسگزاریم. امیدواریم از مطالعه این مطلب لذت برده باشید و برای شما کاربردی بوده باشد. اگر مایلید در زمینه‌های وردپرس  بازاریابی محتوا  هم مطالبی را مطالعه کنید به لینک‌های زیر مراجعه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top