کارشناس محتوا و کپی رایتر

کارشناس محتوا و کپی رایتر چه تفاوت‌هایی دارد؟

به طور کلی امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی بازار مشاغل تغییر بسیار زیادی کرده است. و انواع و اقسام شغل‌های مختلف به وجود آمده‌اند. دلیل این موضوع در واقع همان پیشرفت تکنولوژی می‌باشد. که باعث به وجود آمدن نیازهای متعدد در بازار کار و حتی در بین مردم شده است. در این مقاله قصد داریم تا نکات مهم و ویژگی‌های دو شغل را برایتان در نظر بگیریم. یکی از این شغل‌ها تقریباً قدیمی به شمار می‌رود و شغل دیگر یکی از شغل‌های جدیدی است که اخیراً وارد بازار کار شده است. این دو شغل عبارتند از: کارشناس محتوا و کپی رایتر. و بنابراین در این مقاله هدف ما بررسی تفاوت‌های کارشناس محتوا و کپی رایت می‌باشد. خواهشمندیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید و اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید.

کپی رایتر چه فردی می‌باشد؟

 ممکن است هنگامی که برای بار اول واژه کپی‌رایت را شنیده باشید یاد قانون تکثیر مجاز محصولات بیفتید. اما باید بگویم که این دو با یکدیگر تفاوت دارند. به طور مختصر و مفید کپی‌رایت به کسی می‌گویند که مطالبی را برای شرکت‌ها و برندهای مختلف می‌نویسد. او این کار را با تکیه بر لزوم بازاریابی و فنون نویسندگی انجام می‌دهد.

به بیان دیگر کپی رایتر به عنوان نویسنده در نظر گرفته می‌شود که به قصد بازاریابی موثرتر و فروش بیشتر محصول، محتوای مفید تولید می‌کند.

کپی رایتر کیست؟ و تفاوت کارشناس محتوا و کپی

وظایف کپی رایتر و تفاوت کارشناس محتوا با کپی رایتر

 بهتر است برای تشخیص تفاوت کارشناس محتوا و کپی رایتر در ابتدا به وظایف کپی‌رایتر بپردازیم. به طور کلی اصلی‌ترین وظیفه یک کپی رایتر افزایش اثرگذاری تبلیغات می‌باشد. از این رو فردی که خود را کپی رایتر می‌نامد و در این حوزه فعالیت می‌کند باید بداند برای طراحی یک تبلیغ چگونه باید مخاطب را تحت تأثیر قرار دهد. برای این کار باید تمام روش‌هایی که می‌تواند روی ذهن مشتری اثرگذار باشد را بشناسد. تا از این طریق بتواند مخاطبان را ترغیب به خرید محصولی خاص کند.

 تمام فعالیت‌های یک کپی رایتر در طراحی متون تبلیغات، رادیو و تلویزیون، بازاریابی اینترنتی، تهیه بروشور برای فروش محصولات و معرفی خدمات خلاصه می‌شود.

طبیعی است که کپی رایتر نیز مانند هر شغل دیگری اصولی دارد. اگر فردی که در این زمینه فعالیت می‌کند به بایدها و نبایدهای آن توجه کند قطعاً به موفقیت خواهد رسید. و نتیجه فوق‌العاده‌ای را مشاهده خواهد کرد.

 

 ویژگی‌های کپی رایتر موفق

 کپی رایتر باید بتواند از تیتر و سرفصل‌های جذاب جهت جذب مخاطب استفاده کند. این موضوع یکی از شاخصه‌های اصلی جذب مشتری می‌باشد.

از ویژگی‌های دیگر کپی رایتر این است که باید از کلمات و لغات ساده و واضح استفاده کند. چرا که استفاده از کلمات و عبارات ادبی و پیچیده باعث گمراهی مخاطب می‌شود. و تاثیرات نامناسبی روی آن می‌گذارد.

شعارهای تبلیغاتی و بقیه کارهای یک کپی رایتر باید به شکلی باشند که مخاطب نسبت به آن برند اعتماد کند. البته در انتقال این حس اعتماد نباید بزرگنمایی صورت گیرد. چرا که ممکن است نتیجهٔ عکس به دنبال داشته باشد.

ویژگی ها و هدف های کپی رایتر

تعین هدف کپی رایتینگ

یک کپی رایتر موفق می‌تواند با سرعت بسیار زیادی موفقیت تجاری برندها و شرکت‌های مختلف را افزایش دهد. همچنین تأثیر بسیار زیادی در جذب مشتری می‌گذارد. این موضوع آنقدر به چشم می‌آید که می‌توان آن را به عنوان یکی از تفاوت‌های اساسی کارشناس محتوا و کپی رایتر در نظر گرفت.

آموزش فرایند اجرای هک رشد

در نتیجه می‌توان گفت، هدف از کپی رایتینگ، تبلیغات مؤثر و مفید در جهت جذب مخاطب است.

کارشناس تولید محتوا چه فردی است و تفاوت کارشناس محتوا و کپی رایتر

قبل از هر گونه توضیح در رابطه با کارشناس تولید محتوا باید بگوییم که محتوا انواع مختلفی دارد. انواع محتوا عبارتند از:

مقاله، پست وبلاگ، اینفوگرافیک، ویدیو و…

در این مقاله منظور از کارشناس محتوا کسی است که با محتوای متنی سر و کار دارد.

 کارشناس تولید محتوا یا تولید کننده محتوا به نوعی کار کپی ‌رایتر را تکمیل می‌کند. و به عنوان مکمل او در نظر گرفته می‌شود. یک کارشناس تولید محتوا باید بتواند به بهترین شکل ممکن در رابطه با مفهوم یا محصولی خاص، مطلب را عرضه کند. تا جای هیچ سؤال و شبهه‌ای برای مخاطب باقی نماند.

کارشناس تولید محتوا چه فردی است و تفاوت کارشناس محتوا و کپی رایتر

نکته مهم

 محتوای تولید شده نباید خیلی کوتاه باشد. تا خواننده بتواند با فضای ذهنی نویسنده و همچنین فضای کلی مقاله ارتباط برقرار کند. در مقابل اگر یک محتوا آنقدر طولانی باشد که پر از مفهوم و معنی باشد مخاطب را خسته می‌کند. و خواننده متن نمی‌تواند به نتیجه گیری درستی دست یابد.

همچنین باید در نظر داشته باشید که با همه گیر شدن تجارت الکترونیک وجود کارشناس تولید محتوا برای تعداد زیادی از شرکت‌ها ضروری شده است.

وظایف کارشناس تولید محتوا و تفاوت کارشناس محتوا و کپی رایتر

 در صورتی که تمایل به فعالیت در زمینه تولید محتوا را دارید و می‌خواهید به عنوان یک کارشناس تولید محتوا مشغول شوید باید تبحر و تخصص، اطلاعات بسیار مناسب و درک خوبی در رابطه با موضوعات مختلف داشته باشید.

 علاوه بر این موضوع باید به فنون نویسندگی تسلط کافی داشته باشید. به عبارت دیگر این موضوع یکی از ویژگی‌های کارشناس تولید محتوای موفق می‌باشد. یکی از تفاوت‌های کارشناس محتوا و کپی رایتر این است که کار کارشناس تولید محتوا باید مهارت بیشتری در زمینه نویسندگی داشته باشد.

 

تولید محتوا چه هدفی را دنبال می‌کند؟

به طور کلی می‌توان تولید محتوا یک هنر خطاب کرد. در واقع کارشناس محتوا باید فعالیت‌های تولیدی را به گونه‌ای تنظیم کند که اثرگذاری بالایی داشته باشند. می‌توان اینطور گفت که تولید محتوا تنها به چند موضوع خاص محدود نمی‌شود و شما می‌توانید برای هر موضوعی تولید محتوا داشته باشید. این موضوع باعث شده است تا تمامی شرکت‌ها، سایت‌ها و کمپانی اقدام به تولید محتوا کنند.

 در درجه اول تولید محتوا وظیفه آشنایی مخاطبان با محصول و خدمات مورد نظر را دارد. و باعث آگاه‌سازی او از هدف کلی شما می‌شود. و در درجه دوم تولید محتوای اصولی و دقت به مواردی همچون سئو مهم می باشد. که باعث موفقیت و رشد یک مجموعه یا یک شرکت می‌شود. این دو مورد گفته شده به عنوان مهمترین اهداف تولید محتوا در نظر گرفته می‌شوند.

تولید محتوا چه هدفی را دنبال می‌کند؟

شباهت‌های کارشناس محتوا و کپی رایتر

به طور کلی بهترین و ساده‌ترین شباهت موجود میان کارشناس محتوا و کپی رایتر این است که هر دوی آنها سر و کارشان با نوشتن است. و هر دوی آنها باید از مهارت‌های نویسندگی تا حدودی آشنایی داشته باشند. و بدانند که چگونه با هنر نگارش خود مخاطبان را به محصول یا خدمات مورد نظر جذب کرده و آنها را به مشتری وفادار و پایبند تبدیل کنند.

معادل تجاری c2c یا مشتری به مشتری چیست؟

 تفاوت کارشناس محتوا و کپی رایتر

 در واقع کپی رایتر از نظر محتوایی و متنی کار زیادی ندارد و کارش با چند جمله کوتاه به نتیجه می‌رسد. که البته باید در نظر بگیرید که این چند جمله کوتاه باید به قدری تاثیرگذار باشند که بتوانند مخاطب را به فکر فرو برده و به نوعی ذهن او را قلقلک دهند.

در سوی دیگر کارشناس تولید محتوا کار بسیار زیادی از نظر محتوایی دارد. و تقریباً باید توضیحات کاملی را در قالب یک مقاله ارائه کند. از نظر ارزش، اثرگذاری محتوای تولیدشده توسط کارشناس تولید محتوا باید از رتبه بالایی برخوردار باشد. اما او مجبور نیست که تمام کار خود را در یک جمله خلاصه کند و در یک جمله اثر زیادی در مخاطب بگذارد. در واقع کارشناس محتوا می‌تواند در مقالات و متن‌های طولانی مخاطب خود را جذب کند.

از دیگر تفاوت‌های کارشناس محتوا و کپی رایتر این است که افرادی که شغل کپی‌رایت را انتخاب می‌کنند و شروع فعالیت در این زمینه می‌کنند باید این موضوع را درک کنند که یک کار بسیار تخصصی را آغاز کرده‌اند. به عبارت شاید در بیشتر موارد محتوا نهایی تولید شده به دو خط برسد اما همان دو خط از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اما کارشناس تولید محتوا میتواند متن بلندی را برای مخاطب خود فراهم کند.

کارشناس محتوا و کپی

جمع بندی مطالب و نکات پایانی در رابطه با تفاوت‌های کارشناسان محتوا و کپی رایتر

به طور کلی کپی رایتینگ و تولید محتوا مکمل یکدیگر می‌باشند. فرض کنید قصد راه اندازی یک سایت را دارید. و هدف شما در این سایت ارائه مطالب در رابطه با بازی‌های ویدئویی و آموزش بازی سازی می‌باشد. اگر بخواهید اصولی پیش بروید نیاز به یک کپی رایتر دارید. بنابراین حتی برای چنین سایت‌هایی باید یک کپی رایتر را استخدام کنید تا در زمینه تبلیغات و معرفی شما یک یا چند شعار اثرگذار بنویسند. تا مخاطب به سمت شما جذب شود.

 پس از آنکه کپی رایتر وظیفه خود را به خوبی انجام داد می‌توانید به یک کارشناس تولید محتوا مراجعه کنید. تا او در راستای اهدافی که شما برای سایتتان در نظر دارید مطالب مفید و مؤثر بنویسد.

 در نهایت می‌توان گفت که کپی رایتر مخاطبان را به سمت شما روانه می‌کند اما کارشناس محتوا مطالب مناسب را در سایتتان قرار می‌دهد.

 

از اینکه تا انتهای مقاله همراه وب‌سایت استاد وب بودید از شما صمیمانه سپاسگزاریم. امیدواریم از مطالب گفته شده لذت برده باشید. و مطالب برایتان مفید، آموزنده و کاربردی واقع شده باشند. شما می‌توانید با مراجعه به مقالات مرتبط از طریق لینک‌های زیر اطلاعات بسیار مناسبی در رابطه با زمینه‌های مرتبط به دست آورید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top