فروشگاه ساز و دو نوع متفاوت فروشگاه سازها

راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در سال­های نسبتا دور، به علت وجود نداشتن فروشگاه ساز، کار سختی به حساب می آمد. از طرفی این کار هزینه‌های هنگفت و زمان بسیار زیادی می طلبید.

 امروزه به کمک فروشگاه سازها، می‌توان در زمان کمی یک فروشگاه اینترنتی ساخت که شامل تمام امکانات لازم باشد. به همین خاطر، تمام دغدغه شما عرضه محصولات و مشتری یابی میباشد. به علت نبود منبع کافی و مطمئن درباره انتخاب فروشگاه سازها، تصمیم داریم اطلاعات خود را در این باره به شما ارائه دهیم. آشنایی با فروشگاه سازهای مختلف و چگونگی انتخاب درست آن ها هدف ما از ارائه این مقاله میباشد. فروشگاه ساز و کاربردهای آن

 فروشگاه ساز و کاربردهای آن

 مدیریت سیستم اولین نیازی است که بعد از ساخت یک فروشگاه آنلاین به آن احتیاج دارید. برای گرفتن موجودی از انبار، بررسی سفارش های متقاضیان ، تخفیف های موجود و … وجود یک سیستم الزامیست.

 به هنگام ورود به بازار رقابت آنلاین و هر چیزی که یک فروشگاه اینترنتی احتیاج دارد، کاربرد اصلی فروشگاه ساز مطرح می شود. آن هم توسط سیستمی که به منظور ساخت فروشگاه اینترنتی (E_commerce) بوجود آمده و مجموعه کاملی را برای شما می سازد. به علت تعداد زیاد فروشگاه سازها، انتخاب برای شما بسیار دشوار خواهد بود و اگر آنها را بررسی کنید، دارای موارد مثبت یا منفی در مقایسه با دیگری هستند.

 از طرفی نبود اطلاعات روشن و کمک دهنده در مورد فروشگاه سازها، یکی از بزرگترین مشکلات مشتریان است. به همین خاطر ما قصد داریم مناسب ترین و مفیدترین اطلاعات را با شما به اشتراک بگذاریم تا انتخاب بهتری داشته باشید. فروشگاه سازها در دو گونه مختلف وجود دارند که در ادامه آنها را بررسی می کنیم.

 

 دسته اول

این فروشگاه ها به شکل کد باز (open source) و دسته دیگر آن به شکل اشتراکی (SaaS) در اختیار مشتری قرار داده می شود.

فروشگاه ساز کد باز (open source) چیست؟

 این دسته از فروشگاه سازها به شکل رایگان به کاربر تعلق میگیرد و به علت در دسترس بودن کدها ،توانایی ویرایش به هر شکلی را دارند.

 فروشگاه ساز کد باز، روی هاست شما قرار می گیرد (self-hosted) و طریقه استفاده از آن به این خاطر که نیاز به مهارت دارد، توسط آموزش های مختلف انجام می ی­گیرد. هنگام استفاده از فروشگاه ساز کد باز، شما احتیاج به یک قالب مناسب و همچنین به یک درگاه پرداخت بانک های ایرانی نیاز دارید. به‌طور کلی اضافه کردن هر گونه امکاناتی به سیستم خود، برای شما هزینه هایی در پی دارد و این مبالغ، درآمد یک فروشگاه ساز را تامین می کنند.

آپدیت BERT گوگل برای فهمیدن زبان انسان + 3 نکته

 از طرفی، سازنده این سیستم ها ،کارهای مورد نیاز سایت شما را انجام نمی دهند. به همین خاطر، فردی را که در این زمینه تخصص دارد برای حل مشکلات با خود همراه کنید و یا خودتان یادگیری را آغاز نمایید. فروشگاه سازهای کد باز شناخته شده در ایران

 فروشگاه سازهای کد باز شناخته شده در ایران

 لازم است بدانید فروشگاه سازهای کد بازی که در کشور ما وجود دارند، ترجمه‌ی سیستم های خارجی میباشند که درجهان مورد تایید هستند. این فروشگاه سازها را برای شما نام میبریم.

فروشگاه ساز اشتراکی (SaaS) چیست؟

 این دسته از فروشگاه سازها، همان طور که از نامشان پیداست، توسط اشتراک کار می‌کنند. SaaS یا software as a service اصطلاحی است که برای این سیستم ها به کار می برند. کاربران این سیستم ها، سالیانه هزینه ای بابت دریافت و خدمات آن پرداخت می کنند. هنگام استفاده از یک سیستم اشتراکی، سایت شما روی هاست این سرویس سوار می شود و کلیه خدمات مورد نیاز شما، توسط شرکت سازنده ارائه می شود.

 استفاده از این فروشگاه سازها رایگان نبوده، ولی هزینه‌های استخدام طراح، اجاره هاست و یا خرید قالب ندارد. همچنین آموزش کار با این سیستم ها بسیار راحت تر از سیستم های کد باز می باشد. ویرایش و توسعه سایت در یک سیستم فروشگاه ساز اشتراکی آسان بوده و برای رفع مشکلات و پاسخ به سوالات شما، یک مجموعه پشتیبانی همیشگی وجود دارد که سبب آرامش شما خواهد بود.

چگونه به استوری اینستاگرام لینک اضافه کنیم؟

به طور کل، برای اشخاص مبتدی که آشنایی خاصی با طراحی سایت ندارند، انتخاب فروشگاه ساز های اشتراکی مناسب می باشد. اما اگر تمایل به استفاده از موارد بخصوصی دارید، ممکن است کمی محدود شوید و یا با شرکت سازنده فروشگاه ساز هماهنگی های لازم را انجام دهید.فروشگاه ساز های اشتراکی شناخته شده در ایران

فروشگاه سازهای اشتراکی شناخته شده در ایران

 شناخته شده ترین فروشگاه ساز های اشتراکی در جهان، شاپیفای و بیگ کامرس هستند که از هیچ کدام ، خدماتی به کشور ما تعلق نمی گیرد. اما در چند سال گذشته، تعدادی فروشگاه ساز اشتراکی ایرانی در کشور مشغول به فعالیت شده اند. شناخته شده ترین فروشگاه سازهای اشتراکی جهان به شرح زیر هستند.

  • فروشگاه سازهای شاپفا
  •  فروشگاه سازهای پرتال
  •  فروشگاه سازهای کاموا
  •  فروشگاه سازهای بیدک
  •  فروشگاه سازهای  سازیتو
  • فروشگاه سازهای سبدخرید

بین فروشگاه ساز کد باز و اشتراکی، کدام یک انتخاب بهتری است؟

 انتخاب یکی از این دو سیستم، به نیازها و توانایی های شما بستگی دارد. همانگونه که توضیح دادیم، فروشگاه های کد باز قابل ویرایش بوده و برای شما، امکان به وجود آوردن تغییرات را دارند. از طرفی فروشگاه های اشتراکی به علت وجود تیم پشتیبانی و ساده بودن سیستم، انتخاب مناسبی برای افراد کم تجربه میباشند. پس هر دو سیستم دارای مزایایی هستند که با توجه به معیارهای شما، انتخاب خواهند شد.

 

ممنون که تا پایان این مقاله ما را در وب سایت استاد وب همراهی نمودید. امیدواریم که از مطالعه مطالب فوق لذت برده باشید و مطالب برایتان کاربردی، آموزنده و مفید واقع شده باشد. همچنین شما می توانید در صورت تمایل برای مطالعه سایر مطالب مرتبط با بهینه سازی وب سایت به لینک های موجود در زیر مراجعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top