راهنمای انتخاب بهترین وب سایت رپورتاژ خبری

راهنمای انتخاب بهترین وب سایت رپورتاژ خبری

حتماً تا کنون در سری مقالات گذشته با مفهوم رپورتاژ خبری آشنا شدید. در مورد مزایا و معایب آن صحبت کردیم. هدف ما این بود که به شما درباره تصمیم گیری آگاهانه و بهتر جهت منتشر کردن یا نکردن ریپورتاژ آگهی کمک کنیم. راهنمای انتخاب بهترین وب سایت رپورتاژ آگهی عنوان مقاله است که در ادامه آن را می‌خوانید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید. در این سری از ریپورتاژ خبری می‌خواهیم ببینیم که ویژگی‌های یک رسانه خبری خوب کدامند و با چه معیارهایی باید وب سایت رپورتاژ آگهی انتخاب کنیم.

معیارهای مهم برای انتخاب بهترین وب سایت رپورتاژ خبری

 هدف انتشار رپورتاژ خبری به شرح زیر است:

  •  برندینگ و معرفی کسب و کار شما: زمانی که رسانه‌ای را به درستی انتخاب کنید، رپرتاژ خبری می‌تواند بر میزان فروش شما تاثیرگذار باشد و هم به شناخته شدن برندتان کمک کند.
  • افزایش رتبه گوگل سایت شما: استفاده از رپرتاژ خبری به منزله معرفی سایت شما توسط منتشر کننده است و یکی از تکنیک های بهینه سازی وب سایت یا سئو به شمار می‌رود.

در ادامه این مقاله قصد داریم ۱۰ معیار انتخاب وب سایت رپورتاژ خبری را به شما معرفی کنیم تا بتوانید بر اساس آن‌ها بهترین وب سایت رپورتاژ آگهی را انتخاب نمایید و ببینید که منتشر کردن ریپورتاژ در یک وب سایت به چه میزان در رسیدن به یک یا هر دو هدف بالا به شما کمک خواهد کرد. معیارهای مهم برای انتخاب بهترین وب سایت رپورتاژ خبری

 موضوع وب سایت

 اولین ویژگی که می تواند ارزش رپورتاژ دادن در یک وب سایت را برای شما تعیین کند، موضوع وب سایت مد نظر است. هر چقدر که این موضوع به حوزه کاری شما نزدیکتر باشد، انتشار رپورتاژ آگهی در آن وب سایت برای شما مهم‌تر خواهد بود. احتمالاً فکر می‌کنید که این امر بدیهی است و نیازی به گفتن ندارد.

اما قطعاً وقتی که یک وب سایت مرتبط با حوزه کاری خود داشته باشید، شانس اینکه کاربران شما به مشتریان وفادار تبدیل شوند بیشتر است. کاملاً درست فکر می‌کنید. اما این تنها دلیل برای تعیین اهمیت داشتن موضوع یک وب سایت نیست. مرتبط بودن وب سایت در تاثیری که روی بهینه سازی سایت شما می‌گذارد نیز تفاوت ایجاد می‌کند. چگونه؟

برای جواب دادن به این سؤال بگذارید سؤال دیگری از خود بپرسیم. اگر من یک آشپز باشم و یک رستوران را به شما پیشنهاد دهم، به من بیشتر اعتماد می‌کنید یا زمانی که من سر رشته از غذا نداشته باشم؟ گوگل هم دقیقاً مانند شما فکر می‌کند یعنی زمانی که از یک وب سایت مرتبط با حوزه کاری لینک می‌گیرد، برای این لینک ارزش بیشتری قائل می‌شود.

مخاطبین یک وب سایت

 اگر تنها هدف شما از رپورتاژ آگهی فقط بهینه سازی و سئو نیست و می‌خواهید که بهتر دیده شوید، پس مهم است که مخاطبان رسانه مد نظر خود را نیز به خوبی بشناسید. هرچقدر مخاطبان این رسانه به مشتریان شما نزدیکتر باشند، این رسانه برای شما ارزش بیشتری خواهد داشت. برای این که بتوانید رسانه مناسب از لحاظ نوع مخاطب را انتخاب نمایید، نیاز است که دو سؤال از خود بپرسید.مخاطبین یک وب سایت چه کسانی هستند؟

 مخاطبین این رسانه چه افرادی هستند؟

جنسیت، سن، شغل، سلایق، علایق و ویژگی‌های کسانی که مخاطب یک وب‌سایت محسوب می‌شوند، قطعاً می‌تواند به تصمیم‌گیری بهتر شما کمک کند. به عنوان مثال اگر قرار است که رپورتاژ آگهی شما درباره وسایل و ابزاری برای آشپزخانه باشد، پس هدف اصلی شما زنان خانه دار هستند و شما باید به دنبال وب سایت‌هایی بروید که مخاطبین اصلی آنها را این دسته از افراد تشکیل می‌دهند.

 آیا این وب سایت دارای خواننده‌های ثابتی است؟

 وب سایت‌های پر بازدید را می‌توان به دو دسته تقسیم نمود. دسته اول وب سایت‌هایی که خواننده‌های ثابت دارند. یعنی خواننده‌هایی که مدام به این وبسایت‌ها سر می‌زنند و مطالب به روز شده و جدید را می‌خوانند. دسته دوم نیز وب سایت‌هایی هستند که خواننده ثابت ندارند، اما توانستند از طریق حضور پررنگ در گوگل مخاطبین زیادی را به خود جذب نمایند.

در حالت اول شما اطمینان حاصل می کنید که رپورتاژ آگهی توسط خواننده‌ها دیده می‌شود. در حالت دوم برای اینکه مقالات شما دیده شوند، باید رتبه خوبی را در گوگل کسب نمایند.

 رتبه الکسا وب سایت

 الکسا را نمی‌توان یک معیار تمام و کمال و بی نقص درباره رتبه یک وبسایت در نظر گرفت، اما قطعاً اطلاعات این ابزار تحلیلی می‌تواند به صورت تقریبی به شما کمک کند تا بتوانید تفاوت بین یک سایت مطرح و غیر مطرح را بشناسید.

 وارد آدرس زیر شوید www.alexa.com/siteinfo و آدرس وب سایت مورد نظر خود را وارد کنید تا آمار و اطلاعات مرتبط به شما نشان داده شود. چیزی که در این آمار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، رتبه یک وبسایت در ایران می‌باشد. هر چقدر این رتبه پایین‌تر باشد، این معنی را می‌دهد که سایت مورد نظر مطرح‌تر است و بازدیدکنندگان و مخاطبان بیشتری دارد.

 البته این تنها آماری نیست که شما می‌توانید از این ابزار به دست آورید. اگر در صفحه آمار وب سایت در الکسا کمی پایین‌تر بروید، به قسمتی می‌رسید که با نام Search Analytics شناخته می‌شود. بر روی این قسمت کلیک نمایید تا به اطلاعات بیشتری دسترسی پیدا کنید.

بخش Search Traffic را ببینید. در این بخش شما متوجه می‌شوید که به صورت تقریبی چند درصد از مخاطبین وب سایت مورد نظرتان از طریق گوگل وارد وب سایت می‌شوند. هر چه درصد این آمار بالاتر باشد، یعنی اینکه این وب سایت از نظر گوگل مورد اعتماد است و دریافت لینک از این وبسایت تأثیر بیشتری دارد. نکته دوم که باید به آن توجه داشته باشید، این است که شما می‌توانید از درصد بالای این آمار متوجه شوید که اکثر مخاطبان این وب سایت از گوگل هستند و خواننده ثابت کمتری دارند. رتبه الکسا وب سایت

نکته

 لازم به ذکر است که ترافیک جستجوی یک سایت حتماً باید در کنار رتبه آن تفسیر شود. این بدان معنا است که اگر یک سایت از رتبه خوبی برخوردار نباشد، موضوعاتی نظیر اینکه چند درصد از کاربرانش به واسطه گوگل وارد آن وبسایت شده‌اند، دیگر اهمیت چندانی نخواهد داشت.

موتورهای جستجوگر چگونه مورد استفاده قرار میگیرند؟

 اعتبار وب سایت از نظر کاربران و مخاطبان

وبسایت های ایرانی تبلیغاتی بودن مقاله را در زمان انتشار رپورتاژ آگهی به خوانندگان خود اطلاع می‌دهند. به این ترتیب آنها مطمئن می‌شوند که در صورت تبلیغاتی بودن مقاله و وجود اطلاعات غلط به اعتبارشان لطمه‌ای وارد نخواهد شد. با این وجود این مسئله که کاربران چقدر برای یک وب‌سایت اهمیت و ارزش قائل هستند، مهم است شاید بپرسید چرا؟ در ادامه برایتان توضیح می‌دهیم.

 اگرچه کاربران می‌دانند که رپورتاژ خبری شما یک تبلیغ است اما باز برایشان اهمیت دارد که این تبلیغ توسط یک وبسایت معتبر منتشر شده یا خیر. حداقل این مسئله به صورت ناخودآگاه برایشان با اهمیت است. بنابراین زمانی که برای انتشار رپورتاژ خود یک وبسایت معتبر را انتخاب می‌کنید، تأثیر بهتری در برندینگ و تبلیغات شما خواهد گذاشت.

 در برخی مواقع زمانی که شما از یک وب سایت می‌خواهید که خودش برای این مقاله بنویسند، در این حالت اعتبار آن وبسایت اهمیت و ارزشی دوچندان پیدا می‌کند.

 رتبه الکسا وب سایت

 همانطور که در بالا ذکر کردیم، هرقدر رتبه یک وب‌سایت بالاتر باشد، اعتبار بیشتری در نزد گوگل پیدا می‌کند و بک لینک از آن نیز برای شما تأثیر گذار تر خواهد بود. اما چگونه می‌توانید اعتبار یک وب سایت را ارزیابی کنید؟ رتبه الکسا وب سایت

برای ارزیابی سنجش اعتبار وب سایت رپورتاژ آگهی ابزارهای گوناگونی وجود دارند.

 یکی از بهترین ابزارهای موجود برای این کار، ابزار Mozbar ماز یا موزبار است. شما می‌توانید با نصب این تولبار یا ابزار بر روی مرورگر خود به سادگی از میزان اعتبار سایت آگاهی یابید و درباره تاثیرگذاری آن تصمیم بگیرید. برای نصب این تولبار می‌توانید به صفحه ماز در وب سایت افزونه‌های گوگل کروم مراجعه کنید.

زمانی که شما تولبار ماز را بر روی مرورگر خود نصب می‌کنید و وارد حساب کاربری می‌شوید با ورود به یک سایت و فعال کردن این تولبار می‌توانید آمار متفاوت را ببینید.

DA

نخستین آماری که ماز به شما می‌دهد، میزان اعتبار دامنه (domain Authority) می‌باشد. هر چقدر که این عدد به ۱۰۰ نزدیک‌تر باشد، اعتبار کلی وب سایت مد نظر شما بیشتر خواهد بود.

PA

 این آمار اعتبار صفحه‌ای را که در آن حضور دارید، نشان می‌دهد. حتماً برای تصمیم‌گیری بهتر به اعتبار صفحه اصلی وب‌سایت، نگاهی داشته باشید. مخصوصاً اگر مقاله شما در صفحه اول سایت نشان داده می‌شود.

 

SPAM SCORE

 اسپم بودن یک وب سایت توسط این عدد نشان داده می‌شود در واقع تولبار ماز بر اساس ۱۴ فاکتور به ارزیابی کیفیت یک وب سایت می‌پردازد و در صورت عدم تحقق هر کدام به آن درصدی اضافه می‌کند. اگر وب سایت دارای امتیاز اسپم بالایی باشد، بهتر است از انتشار رپورتاژ آگهی در آن وبسایت صرف نظر کنید. چرا که تاثیری بر روی سئوی سایت شما نخواهد گذاشت و ممکن است که برای وب سایت شما ضرر نیز داشته باشد.

تعداد و نوع لینک

 هر وب سایتی قوانین خود را برای انتشار رپورتاژ آگهی دارد. یکی از این قوانین تعداد و نوع لینک‌هایی است که وبسایت به شما می‌دهد.

 ابتدا در مورد تعداد لینک صحبت می‌کنیم. در درجه اول به این نکته توجه داشته باشید که هر چه تعداد لینک‌های دریافت یک مقاله بیشتر باشد، اعتبار کمتری به هر صفحه لینک شده منتقل می‌شود، حتی در صورتی که شما در دادن لینک‌ها زیاده روی کنید ممکن است که توسط گوگل جریمه شوید. با این وجود حتماً بدانید که یک وب سایت چه تعداد لینکی به شما می‌دهد؛ زیرا در تصمیم گیری شما تاثیرگذار خواهد بود.

 نکته دیگری که در مورد لینک‌ها باید به آن توجه داشته باشید، نوع آنها است. لینک‌ها از لحاظ جابجایی اعتبار به دو دسته فالو (FOLLOW) و نوفالو  (NO FOLLOW) دسته بندی می‌شوند.تعداد و نوع لینک

لینک‌های فالو (FOLLOW)

 لینک های نو فالو، لینک‌هایی هستند که اندک اعتبار به وبسایت شما منتقل می‌کنند و باعث می‌شوند که سایت شما رتبه‌های بهتری کسب نماید. زمانی که یک لینک دارای ویژگی نوفالو باشد، انتقال اعتبار به میزان  زیادی انجام نخواهد شد. با این حال گرفتن لینک نوفالو از سایت دیگر قرار نیست که تأثیر زیادی بر روی رتبه سایت شما بگذارد.

 وب سایت های نشر دهنده رپورتاژ آگهی اجازه قرار دادن سه لینک  فالو را در یک مقاله می‌دهند. از نظر آنها این تعداد مناسب است. زیرا دست شما برای لینک دادن به صفحات مختلف سایت خودتان باز است. اما در برخی مواقع تعداد لینک‌های مجاز ممکن است کمتر و یا بیشتر باشد یا اینکه لینک ها نوفالو باشند. همانطور که متوجه شدید هر چقدر که تعداد لینک‌ها کمتر باشد و لینک های بیشتری نوفالو باشند، قطعاً ارزش پورتاژ آگهی شما نیز کاهش خواهد یافت.

 موقتی بودن یا دائمی بودن وب سایت رپورتاژ آگهی

 برخی از سایت ها به صورت مدت‌دار رپورتاژ خبری شما را منتشر می‌کنند. یعنی رپورتاژ شما به مدت شش ماه یا یک سال یا…  می تواند در آنها باقی بماند. سپس پس از گذشت این مدت زمان تعیین شده از روی این وبسایت پاک خواهد شد. در کل دادن رپورتاژ خبری به این وب‌سایت‌ها را به شما توصیه نمی‌کنیم، چرا که خبری از تأثیر طولانی ‌مدت لینک نیست و تأثیر رپورتاژ برای شما کم می‌شود. بنابر این قبل از سفارش رپورتاژ به یک وب‌سایت اطمینان حاصل کنید که انتشار آن به صورت دائمی خواهد بود نه موقتی.

 

 محل انتشار رپورتاژ خبری

 اکثر سایت‌ها در صفحه اصلی و بین مطالب خود رپورتاژ خبری شما را منتشر می‌کنند. اما وب‌سایت‌هایی نیز رپورتاژ آگهی را فقط در دسته بندی رپورتاژ منتشر می‌کنند و خبری در صفحه اصلی نیست. البته لازم به ذکر است که در برخی مواقع شما با پرداخت مبلغی بیشتر می‌توانید رپورتاژ خبری خود را نیز در صفحه اصلی انجام دهید.

۸ نکته مهم در طراحی سایت برای گوگل

 این موضوع می‌تواند دو تأثیر منفی داشته باشد:

 به این دلیل که رپورتاژ شما در معرض دید مخاطبین و خوانندگان قرار نمی‌گیرد، فقط از نظر سئو و بهینه سازی وب سایت می‌تواند برای شما تاثیرگذار باشد.

به این دلیل که رپورتاژ شما از صفحه اصلی وب‌سایت لینکی نمی‌گیرد. بنابراین از صفحه اصلی نیز اعتبار نمی‌گیرد. در نتیجه اعتبار کمتری به وبسایت شما انتقال داده می‌شود.

 محدودیت تعداد تصاویر و کلمات

 آخرین گام برای ارزش گذاری بر روی یک وب سایت این است که سایت مقصد چه محدودیت‌هایی از نظر تصاویر و تعداد کلمات برای شما در نظر گرفته است. البته این محدودیت ها آنقدر مهم نیستند. اما نباید فراموش کرد که هر چقدر تعداد مقالات طولانی‌تر باشند و تصاویر بیشتری داشته باشند، در رتبه‌های بهتری در جستجوی گوگل قرار می‌گیرند. این موضوع سبب شده است که سخت گیری‌های وب سایت‌های منتشر کننده رپورتاژ خبری کمی غیر معقول و عجیب به نظر برسد.

 نوع متفاوت رسانه‌های منتشر کننده رپورتاژ خبری

 حالا که میدانیم بر چه اساس و معیاری باید کیفیت یک وب سایت را ارزیابی کنیم، نباید به همین اطلاعات اکتفا کنیم. بیایید کمی در مورد این موضوع دقیق‌تر شویم. طبق تجربه خودمان، وب سایت‌ها را به سه دسته کلی تقسیم بندی کرده‌ایم. این دسته بندی می‌تواند به شما در تصمیم گیری کمک زیادی کند. بنابراین نیاز است که شما این سه دسته را به خوبی بشناسید. نوع متفاوت رسانه‌های منتشر کننده رپورتاژ خبری

 وب سایت‌های تفریحی

 سایت‌های تفریحی آن دسته از وبسایت ها هستند که از هر دری سخن گفته و درباره هر چیزی مقاله می‌نویسند. این وبسایت‌ها خواننده ثابتی ندارند. بنابراین شانس پیدا کردن مقاله شما توسط آنها بسیار پایین خواهد بود و نمی‌توانید روی جنبه تبلیغاتی رپورتاژ آن‌ها حساب کنید. با این وجود وب سایت‌های تفریحی مورد اعتماد و معتبر از نظر گوگل کم نیستند و قطعاً دادن رپورتاژ خبری در این سایت‌ها می‌تواند به بهینه سازی وب سایت شما کمک کند. همچنین زمانی که یک وبسایت تفریحی مورد اعتماد گوگل باشد، مقاله شما شانس بالایی برای رتبه گرفتن در آن خواهد داشت.

 اصلی‌ترین مزیت سایت‌های تفریحی

 یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های سایت‌های تفریحی، قیمت پایین آن‌ها می‌باشد. شما می‌توانید با صرف هزینه اندک به این وبسایت‌ها، رپورتاژ خبری خود را منتشر کنید. بنابراین انتخاب ایده آل برای لینک سازی محسوب می‌شوند.

 وب سایت‌های تخصصی

این دسته از وبسایت ها به طور تخصصی به یک مسئله مشخص و معین می‌پردازند و مخاطبان مشخصی نیز دارند. بنابراین طبیعی است که خوانندگان ثابتی نیز داشته باشند که مدام به آنها سر زده و مطالب به روز را مطالعه کنند.

 به عنوان مثال یک وبسایت اخبار تکنولوژی را در نظر داشته باشید. افراد علاقمند به حوزه تکنولوژی هر روز زمانی را برای خواندن مطالب به روز شده این وبسایت اختصاص می‌دهند. با این حساب اگر می‌خواهید که رپورتاژ خبری شما در این وب سایت‌ها دیده شود، این وبسایت‌ها بهترین گزینه برای انتخاب هستند.

 به یاد داشته باشید که وب سایت‌های تخصصی می‌توانند اعتبار خوبی نیز به سایت شما بدهند. به خصوص اگر که به موضوعات حوزه کاری شما نزدیکتر و مرتبط تر باشند. طبیعی است که شما برای منتشر کردن رپورتاژ خبری خود در این وبسایت ها باید هزینه بیشتری را پرداخت نمایید.

 وب سایت‌های خبری

 وبسایت های خبری بازدید کنندگان ثابتی دارند و شرایط پذیرش رپورتاژ خبری توسط این وبسایت‌ها بسیار سخت و دشوار است و معمولاً در ازای گرفتن پول بیشتر حاضرند که مقاله شما را در صفحه اصلی وب سایت خود نشان دهند. چرا که نمی‌خواهند به اعتبار خودشان لطمه و آسیب وارد نمایند. از طرفی مخاطبین این وب سایت‌ها به دنبال اخبار هستند. بنابراین نباید بر روی جنبه تبلیغاتی رپورتاژ در این سایت‌ها حساب باز کنید.

 مهم ترین ویژگی وبسایت های خبری، میزان اعتبار آن‌ها است اکثر این وبسایت ها دارای اخباری هستند که در سایت‌های ایرانی و خارجی منعکس می‌شوند و هر بار به عنوان منبع، یک لینک دریافت می‌کنند. مجموع دریافتی لینک ها منجر می‌شود که این وبسایت‌ها در بین سایت‌های فارسی زبان از بیشترین اعتبار برخوردار باشند و در نتیجه انتشار رپورتاژ خبری می‌تواند اعتبار بسیار بیشتری نسبت به دو مورد ذکر شده قبلی به شما بدهد. البته همان طور که گفتیم مبلغ بسیار بیشتری نیز برای رپورتاژ از شما دریافت می‌کنند. وب سایت‌های خبری

 وبسایت مقصد را انتخاب کرده و آماده پرتاب شوید

 در این مقاله سعی کردیم که تمام نکاتی که نیاز بود برای انتخاب آگاهانه یک وب سایت برای منتشر کردن رپورتاژ آگهی را بدانید، برایتان بیان کرده باشیم.

 پس از انتخاب رسانه مناسب وقت نوشتن رپورتاژ آگهی است. اطمینان حاصل کنید که مقاله شما از لحاظ تبلیغاتی سئو می‌تواند بیشترین بازدهی را داشته باشد. این موضوعی است که در مقالات آینده به آن خواهیم پرداخت.

 

 ممنون از اینکه تا پایان مقاله راهنمای انتخاب بهترین وب سایت رپورتاژ خبری ما را در وبسایت استاد وب به همراهی نمودید. امیدواریم که از مطالعه مطالب فوق لذت کافی برده باشید و مطالب برایتان کاربردی، مفید و اموزنده واقع شده باشند. همچنین در صورت تمایل برای مطالعه سایر مقالات مرتبط در زمینه دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی آنلاین و تجارت الکترونیک می‌توانید به لینک های قرار داده شده در زیر مراجعه نمایید و از این طریق اقدام به افزایش اطلاعات خود در این حوزه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top