یافتن پیج رنک سایت ها و صفحاتشان

پیدا کردن رتبه سایت خود در گوگل و الکسا چگونه امکان پذیر است؟

هر کدام از موتورهای جستجوگر مانند گوگل، یاهو و… به صفحات سایت‌ها بر اساس الگوریتم‌های خاص خود امتیاز می‌دهند. هرچه امتیاز سایتی بالاتر باشد، در هنگام نمایش نتایج جستجو شده در سطح بالاتری قرار می‌گیرد. در واقع قرار گرفتن در سطح بالاتر به معنای آن است که بیننده‌های بیشتری وارد سایت شما شده‌اند. اما به نظر شما چگونه می‌توان گوگل از رتبه خود در برابر موتورهای جستجو آگاه شد؟ به نظر شما چه معیارهایی برای مشخص کردن رتبه سایت و رنکینگ آن در اینترنت وجود دارد؟ در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با پیدا کردن رتبه سایت خود در گوگل و الکسا نکات مفیدی را خدمت شما خوانندگان گرامی ارائه دهیم.

همچنین توضیح دهیم که چه معیارهایی باعث افزایش رتبه وب سایت شما می‌شوند. علاوه بر آن پیچ رنک سایت‌های مختلف را نیز بررسی خواهیم کرد. خواهشمندیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

پیدا کردن رتبه سایت و روش بررسی آن

در واقع گوگل به عنوان یک موتور جستجو امتیازی به سایت‌ها و صفحات داخلی آنها می‌دهد. هرچقدر این امتیاز بالاتر باشد نشان می‌دهد که سایت مورد نظر مهم‌تر بوده و از ترافیک بالای برخوردار است. همچنین سطح آن در مقایسه با سطح‌های دیگر بالاتر و بهتر می‌باشد.

لازم به ذکر است که این امتیاز بندی تقریباً هر ماه، یکبار یا دوبار توسط گوگل انجام می‌شود و تغییر می‌کند. برای اینکه امتیاز پیج رنک سایت‌های مختلف را هنگام باز کردن آن مشاهده کنید می‌توانید به آدرس www.pagerank.net مراجعه کنید و آدرس صفحه مورد نظرتان را در آن وارد کنید. این آدرس امتیاز وب سایت مورد نظر شما را برایتان اعلام می‌کند. شما از این طریق می‌توانید به پیدا کردن رتبه سایت مورد نظر خود بپردازید.

در نظر داشته باشید که محاسبه پیج رنک گوگل کار بسیار طولانی و زمان‌بری می‌باشد. همچنین بار محاسباتی بسیار زیادی را به گوگل وارد می‌کند. در تاریخ ۲۸ فروردین سال ۱۳۹۵ گوگل نمایش پیج رنک را برای عموم افراد غیر فعال کرد. گوگل طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلیل سوء استفاده بعضی از وبمسرها از پیج رنک و استفاده از آن به عنوان معیاری برای ارزش گذاری سایت و فروش برخی به سایت‌های دیگر، رتبه سایت و پیج رنک را به صورت عمومی نمایش نمی‌دهد. بنابراین پس از این، پیج رنک وب سایت‌ها تنها به عنوان یک مقدار سنجش برای الگوریتم‌های گوگل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وبمسترها امروزه از ابزار اتوریتی autorithy برای پیدا کردن رتبه سایت استفاده می‌کنند. در این ابزار رتبه سایت بین عدد 0 تا 100 امتیاز بندی می‌شود. هرچه امتیاز وب سایت مد نظرتان به عدد ۱۰۰ نزدیک‌تر باشد اعتبار و قدرت سایت بیشتر بوده و ترافیک آن بالاتر است. لازم به ذکر است که این معیار توسط شرکت MOZ ایجاد شد.

وبمسترها امروزه از ابزار اتوریتی autorithy برای پیدا کردن رتبه سایت استفاده می‌کنند. در این ابزار رتبه سایت بین عدد 0 تا 100 امتیاز بندی می‌شود. هرچه امتیاز وب سایت مد نظرتان به عدد ۱۰۰ نزدیک‌تر باشد اعتبار و قدرت سایت بیشتر بوده و ترافیک آن بالاتر است. لازم به ذکر است که این معیار توسط شرکت MOZ ایجاد شد.

نکته

 لازم به ذکر است که شما می‌توانید برای نمایش اتوریتی سایت مورد نظر خود به آدرس http://opensiteexplorer.com مراجعه کنید. به طوری که در آن، آدرس سایت مورد نظر را در کادر مربوطه وارد کرده و به پیدا کردن رتبه سایت مورد نظر خود اقدام کنید. علاوه بر آن، می‌توانید تولبار moz را نیز بر روی مرورگر کروم خود نصب کنید و از آن طریق، پیج رنک در رتبه سایت‌ها را بررسی و ارزیابی کنید.

در صورتی که به عنوان یک مدیر وبسایت تمایل دارید به سایتی سفارش ریپورتاژ بدهید؛ توصیه می‌کنیم ابتدا اتوریتی آن را بررسی کنید. ترجیحاً از سایت‌هایی که اتوریتی آن‌ها زیر ۲۰ است لینک نگیرید. دلیل این موضوع آن است که این سایت‌ها دارای لینک‌های بی کیفیت می‌باشند. به همین دلیل ممکن است به رتبه بندی وب سایت شما آسیب برسانند. به این نکته توجه داشته باشید که معیار اصلی امتیاز صفحات اینترنتی پیج رنک گوگل می‌باشد و PA و DA تنها به عنوان تخمینی برای رتبه صفحات اینترنتی در نظر گرفته می‌شوند.

 

توضیحاتی در رابطه با معیار پیج رنک گوگل

توجه داشته باشید که معیار پیج رنک گوگل بر این اساس تعریف می‌شود که پیج‌های صفحات اینترنتی با یکدیگر امتیاز یکسانی ندارند. در واقع هر صفحه‌ای که از پیج رنک بالاتری برخوردار باشد امتیاز بیشتری دارد. از این رو این امتیاز را به صفحاتی که با آنها لینک شده است انتقال می‌دهند. البته لازم به ذکر است که این کار را بدون آنکه از امتیاز خود کاسته شود انجام می‌دهند.

به همین دلیل برای یک سایت اینترنتی بسیار مهم است که از وب سایت‌هایی ورودی دریافت کند که از امتیاز بالاتری برخوردار هستند. چرا که هرچه امتیاز وب‌سایت‌هایی که به آنها داده می‌شود بیشتر باشد گوگل نیز وب سایت شما را معتبرتر در نظر گرفته و امتیاز بیشتری را به سایت شما ارائه می‌دهد.

4 روش موثر برای افزایش اعتبار دامنه سایت یا Domain Authority

برای یک سایت اینترنتی بسیار مهم است که از وب سایت‌هایی ورودی دریافت کند که از امتیاز بالاتری برخوردار هستند. چرا که هرچه امتیاز وب‌سایت‌هایی که به آنها داده می‌شود بیشتر باشد گوگل نیز وب سایت شما را معتبرتر در نظر گرفته و امتیاز بیشتری را به سایت شما ارائه می‌دهد.

پیدا کردن رتبه سایت در الکسا به چه صورتی انجام می‌شود؟

سایت الکسا (http://www.alexa.com) به عنوان سایتی برای پیدا کردن رتبه سایت و پیج رنک برای صفحات سایت‌های مختلف در نظر گرفته می‌شود. همچنین اطلاعات نسبتاً کاملی را در رابطه با سایت‌های مختلف ارائه می‌دهد. برای این منظور می‌توانید به آدرس =https://www.alexa.com/siteinfo?q بروید و آدرس سایت مورد نظر خود را در کادر مربوطه وارد کنید. این سایت امتیاز و ترافیک وب سایت مورد نظر شما را با جزئیات بسیار کاملی ارائه می‌دهد. علاوه بر آن این سایت امکان مقایسهٔ نموداری ترافیک دو سایت با هم را دارد.

علاوه بر آن شما می‌توانید به وسیله این سایت، لینک‌هایی که دیگران به سایت شما داده‌اند را نیز مشاهده کنید. برای اینکه ببینید چندین سایت به وبسایت شما لینک داده‌اند می‌توانید به سایت گوگل رفته و در بخش جستجو، آدرس سایت را با افزودن عبارت:link در ابتدای آن بنویسید. به عنوان مثال شما می‌توانید به آدرس زیر مراجعه کنید و ببینید که چه سایت‌هایی به وب سایت استاد وب لینک داده‌اند: link:www.ostadeweb.com

نکته

در نظر داشته باشید که به سایت الکسا این امکان را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد تا وضعیت بازدید سایت‌های مختلف را مشاهده کنند. به طوری که حتی اگر مالک سایت موردنظر نباشید می‌توانید به راحتی این کار را انجام دهید. به همین دلیل است که این سایت به عنوان معیاری برای رتبه بندی سایت‌های اینترنتی مورد توجه قرار گرفته است. لازم به ذکر است که رتبه بندی وب سایت الکسا بر اساس کاربرانی که تولبار الکسا را نصب کرده‌اند محاسبه می‌شود و به صورتی کاملاً تخمینی است. به همین دلیل است که نمی‌توان به صورت کامل به اطلاعات ارائه شده توسط الکسا اعتماد کرد.

لازم به ذکر است که رتبه بندی وب سایت الکسا بر اساس کاربرانی که تولبار الکسا را نصب کرده‌اند محاسبه می‌شود و به صورتی کاملاً تخمینی است. به همین دلیل است که نمی‌توان به صورت کامل به اطلاعات ارائه شده توسط الکسا اعتماد کرد.

سایت‌هایی که برای پیدا کردن رتبه سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند:

سایت‌های دیگری نیز وجود دارند که امکان مقایسه وضعیت بازدید سایت‌های اینترنتی مختلف را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. به عنوان مثال سایت سیمیلار وب از جمله سایت‌هایی می‌باشد که این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند. البته در نظر داشته باشید که دسترسی کاربران ایرانی به این سایت بسته است.

از دیگر سایت‌هایی که امکان مقایسه سایت شما با دیگر سایت‌های رقیب را برایتان فراهم می‌کند سایت leapMarket می‌باشد. این سایت امکان مقایسه سایت‌ها را در چند موتور جستجوگر به صورت یکجا فراهم می‌کند. از این رو شما می‌توانید آدرس سایت خود و آدرس سایت رقیبانتان را در این سایت قرار داده و آنها را با یکدیگر مقایسه کنید. تا از طریق آن به پیدا کردن رتبه سایت خود اقدام کنید. در نظر داشته باشید که این سایت اطلاعات خود را از موتورهای جستجوگر یاهو، گوگل، msn و Hotbot دریافت می‌کند. همچنین آنها را به صورت نموداری با یکدیگر مقایسه می‌کند و اطلاعات بسیار مهم و قابل درکی را برایتان ارائه می‌دهد.

دلیل اهمیت سایت الکسا برای پیدا کردن رتبه وب سایت

یکی از دلایلی که باعث اهمیت بسیار بالایی سایت الکسا شده است ارائه اطلاعات به روز و جهانی از وضعیت بازدید سایت برای رتبه بندی جهانی و کشوری سایت‌های اینترنتی می‌باشد. این موضوع باعث می‌شود که شما بتوانید به راحتی از آخرین وضعیت وبسایت خود آگاه باشید و آن را با سایتهای دیگر مقایسه کنید.

از این رو شما می‌توانید با این مقایسه‌ها تصمیم بگیرید که چه سایتی برای تبلیغات مناسب است و چه سایت‌هایی از رتبه‌های بالایی برخوردار بوده و لینک دادن به آنها برایتان مفید در نظر گرفته می‌شود. بنابراین شما می‌توانید از طریق سایت الکسا متوجه شوید که آیا لینکی که از سایت‌های دیگر در سایت خود قرار می‌دهید؛ بازدهی لازم را دارند یا خیر؟ البته لازم به ذکر است که سایت الکسا اطلاعات را به صورت تخمینی ارائه می‌دهد و صددرصد دقیق نمی‌باشد.

یکی از دلایلی که باعث اهمیت بسیار بالایی سایت الکسا شده است ارائه اطلاعات به روز و جهانی از وضعیت بازدید سایت برای رتبه بندی جهانی و کشوری سایت‌های اینترنتی می‌باشد. این موضوع باعث می‌شود که شما بتوانید به راحتی از آخرین وضعیت وبسایت خود آگاه باشید و آن را با سایتهای دیگر مقایسه کنید.

رنکینگ سایت بر چه اساسی مشخص می‌شود؟

در نظر داشته باشید که وب سایت‌هایی که برای مقایسه سایت‌ها با یکدیگر استفاده می‌شوند، مانند سایت الکسا، معیارهای خاص خود را برای امتیاز دهی به سایت‌های اینترنتی دارند. به عنوان مثال همین سایت الکسا بر اساس تعداد بازدید کننده در روز و تعداد صفحات مشاهده شده به سایت‌های مختلف امتیاز می‌دهد. در صورتی که گوگل رنکینک پیج خود را بر اساس مجموعه‌ای از فاکتورهایی که در داخل یا خارج از سایت وجود دارد به دست می‌آورد.

راهنمای انتخاب بهترین کلمات کلیدی در گوگل ادز

بنابراین امتیاز صفحه گوگل یا پیج رنک بر اساس لینک‌های با کیفیتی است که به یک سایت و یا صفحه اینترنتی داده می‌شود. البته توجه داشته باشید که فاکتورهای بسیار زیاد دیگری نیز در این موضوع دخیل می‌باشند. که در نهایت باعث رتبه بندی سایت شما در گوگل می‌شوند. برخی از مراحل بهینه سازی سایت که جهت بهبود رتبه بندی صفحات وب سایت شما می‌شوند عبارتند از:

  • تحقیق و تحلیل مخاطب و رقبا
  • بهینه سازی و سئو داخلی سایت
  • سئو خارجی
  • مشاهده نتایج و گزارشات

باید بدانید که انجام موارد ذکر شده در بالا باعث می‌شود که رتبه وب سایت شما افزایش یافته و از پیج رنک بالاتری برخوردار شود. همچنین در نظر داشته باشید که برای بهبود رتبه سایت خود در گوگل و بهبود رتبه سایت در الکسا، روش‌های بسیار زیاد و مختلفی وجود دارند که شامل روشهای صحیح و اصولی و روشهای فریب آمیز متخلفان می‌شوند. طبیعی است که روش‌های اصولی و صحیح برای بهبود بازی در سایت و نهایتاً امتیازی که به دست می‌آورید اهمیت بسیار زیادی داشته و بسیار مفید می‌باشند.

 

نکته

این کار با اهمیت دادن به تولید محتوای مفید برای کاربر و ایجاد تجربه کاربری مناسب بر روی سایت به دست می‌آید. در واقع شما با اهمیت دادن به این پارامترها باعث می‌شوید کاربرانی که وارد سایت شما شده و از مسئله شما خواندن می‌کنند آن را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنند. از این رو لینک ورودی بیشتری دریافت می‌کنید و بازدید وبسایت شما افزایش پیدا می‌کند. این موضوع باعث می‌شود که ترافیک ورودی وبسایت شما بالا رفته و در نهایت رتبه سایت شما بهبود یابد.

اهمیت دادن به تولید محتوای مفید برای کاربر و ایجاد تجربه کاربری مناسب بر روی سایت به دست می‌آید. در واقع شما با اهمیت دادن به این پارامترها باعث می‌شوید کاربرانی که وارد سایت شما شده و از مسئله شما خواندن می‌کنند آن را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنند. از این رو لینک ورودی بیشتری دریافت می‌کنید و بازدید وبسایت شما افزایش پیدا می‌کند. این موضوع باعث می‌شود که ترافیک ورودی وبسایت شما بالا رفته و در نهایت رتبه سایت شما بهبود یابد.

چگونگی پیدا کردن رتبه سایت در گوگل

به طور کلی نتایج گوگل نیز به صورت لحظه‌ای در حال جابجایی هستند. شما می‌توانید برای دنبال کردن رتبه وب سایت خود، از کلمات کلیدی که برای وب سایت خود قرار می‌دهید؛ استفاده کنید. چرا که آنها در این زمینه از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. علاوه بر آن شما می‌توانید از نرم افزارهایی استفاده کنید که این کار را برای شما انجام می‌دهند.

دلیل اینکه نتایج گوگل همواره در حال تغییر و بازبینی هستند این است که الگوریتم‌های گوگل طی به‌روزرسانی‌هایش دائماً تغییر می‌کنند. علاوه بر آن رقیبان شما نیز دچار تغییر و تحولاتی می‌شوند به همین دلیل شما به ابزاری نیاز دارید تا این تغییرات را رصد کنید و از اتفاقات ناگهانی آگاه و مطلع شوید.

از این رو تغییر و تحولات ناگهانی که در الگوریتم‌های گوگل و سایت‌های رقیبانمان مشاهده می‌شوند از اهمیت بالایی برخوردارند. بنابراین باید به سرعت از آن آگاه شویم. چرا که اگر خودمان بخواهیم تنها بر اساس کلمه کلیدی وب سایت رتبه‌مان را چک کنیم زمان بسیار زیادی را از ما می‌طلبد. اما باید وقت بسیار زیادی را برای این کار اختصاص دهیم که به صرفه نمی‌باشد.

آشنایی با نرم افزار جت سئو برای پیدا کردن رتبه سایت

یکی از بهترین نرم افزارها برای بررسی و پیدا کردن رتبه سایت، نرم افزار جت سئو می‌باشد. که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. این نرم افزار یک نرم افزار موبایلی تحت سیستم عامل اندروید می‌باشد. که به صورت خودکار رتبهٔ سایت شما را رصد می‌کند و به بررسی آن می‌پردازد.

از این رو به صورت روزانه گزارش‌هایی را در رابطه با تغییرات به وجود آمده ارائه می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با استفاده از این نرم افزار، تغییرات رنکینگ سایت خود را متوجه شوید و بدانید دقیقاً در چه وضعیتی قرار گرفته و تلاش کنید تا وضعیت خود را بهبود ببخشید. علاوه بر آن استفاده از نرم‌افزار جت سئو کمک بسیار زیادی را به شما در زمینه صرفه‌جویی انرژی و وقت می‌کند.

 

از اینکه تا انتهای مقاله همراه وبسایت استاد بودید از شما صمیمانه سپاسگزاریم. امیدواریم از مطالب گفته شده لذت برده باشید و مطالب برایتان مفید، آموزنده و کاربردی واقع شده باشند. شما می‌توانید با مراجعه به مقالات مرتبط از طریق لینک‌های زیر، اطلاعات بسیار زیادی را در رابطه با موضوعات مختلف به دست آورید و اطلاعات خود را در زمینه بهبود سایت و سئو افزایش دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top