تجربه یک شکست در کارآفرینی

الکو کارآفرینى است که با ایجاد نرم افزارى به نام میون به صاحبان فضاهاى کار اشتراکى امکان اداره بهتر و کارآمد کسب وکارشان را مى داد. این نرم افزار کــه چند هفته پس از پخته شدن طرح نخســتین، آماده استفاده بود، نتوانست در مقابل رقباى قدرتمند خود مقاومت کند و الکو ناگزیر از خاتمه کار آن شد. الکو یک کارآفرین هلندى است که به دلیل مسافرت هاى زیاد، توانسته فضاهاى کار اشتراکى بسیارى را از نزدیک ببیند.

او در جریان استفاده از این فضاهاى کار اشتراکى دریافت که بســیارى از ایــن فضاهاى کار به خوبى مدیریت نمى شوند، به همین دلیل تعداد زیــادى از فرصت ها، کاربران جدید و منابع مالى را از دست مى دهند. او مشکلاتى را کــه دیده بود، با تعــدادى از مدیران این فضاهاى کارى درمیان گذاشت و روشن شد که برداشت وى درست بوده و آنها حاضرند براى دریافت خدماتى که این مشــکلات را رفع کند، هزینه پرداخت کنند.

جرقه‌ی طرحی نو برای یک کسب و کاراینترنتی

به نظر مى رســید که همه چیز براى شروع کسب وکار فراهم اســت. بنابراین الکو یک صفحه در وب سایتش ایجاد کرد و طرح خود را با دیگران به اشتراك گذاشت. در نتیجه او تعدادى ارتباط جدید با افرادى پیدا کرد و با برخى از آنها هم مصاحبه انجام داد تا بتواند بهترین طرح هــا و نظرات را گردآورى کند. او از بیش از 10 ســال کار و تجربه موفق و ناموفق براى ایجاد کسب وکارهاى مختلف آموخته بود که شــناخت حوزه اى که قرار است در آن فعالیت کند، یک اقدام ضرورى و حیاتى است. الکو با تکیه بر تجارب قبلى خود توانســت طرح پایــه را در مدت یــک هفته در قالب یک وب ســایت ارائه دهد تــا از طریق آن بازخوردهاى صاحبان فضاهاى کار اشتراکى را بسنجد. او براى مدتى همه مسئولیت هاى دیگر خودش را کنار گذاشــت تا به صورت تمام وقــت درگیر این کســب وکار شــود. کاربران براى اســتفاده از خدمــات او باید حــق عضویت ماهانــه 29 دلار را پرداخت مى کردند.تجربه یک شکست در کارآفرینی

تضمین بهترین کیفیت و قیمت کالا در فروشگاه های اینترنتی

ادامه‌ی راه کارآفرینی

اما پس از راه اندازى وب ســایت و اعــلام آن به افــرادى که بــا او در تماس بودند، هیــچ اتفاقى رخ نــداد. الکو ناگزیر بود مسئولیت هاى شغلى قبلى اش را ادامه دهد و پس از چند هفتــه او ایمیل هایى را براى صاحبان فضاهاى کارى که قبلا با آنها صحبت کرده بود، ارسال کرد اما نتیجه اى دربر نداشت. الکو معتقد است باید روى گسترش شبکه ارتباطى خود کار مى کرد و مطالبى درباره کارش براى تعدادى از وبلاگ ها نوشــته و ارســال مى کرد. او براى آنها متون مفید و کارآمدى ارسال نکرد، اما برخلاف وضعیت ناامیدکننده اى که وجود داشت، او همچنان روى طرح کار کرد و همچنان تلاش کرد تا با صاحبان فضاهاى کار اشتراکى صحبت کند، آنها نکات جدیدى مطرح کرده و مى گفتند: در حال حاضر پول کافى براى پرداخت بابت چنین خدماتى نداریم.

رقبا!!!

در همین زمان بود کــه الکو دریافت تعداد زیادى خدمات مشــابه وجــود دارد با این تفاوت بزرگ که آنها در تعداد مشــتریان و خدماتى که عرضه مى کنند، چندین سال از او جلوتر هستند و براى او امکان رقابت با آنها وجود ندارد. الکو معتقد است:

اگر وارد حوزه اى شدید که تعداد رقباى زیادى در آن وجود دارد، باید یقین پیدا کنید که محصول شــما چیزى براى عرضه دارد. نباید کارتان را سطحى انجام دهید و همان امکاناتى را که رقبا دارنــد، عرضه کنید. از طرفى بسیارى از صاحبان کسب وکارهاى نوپا علاقه مند هستند که براى کاهش هزینه کار فروش و عرضه محصولات را خودشان انجام دهند. اداره یک کســب کار ۲۰ درصد و بازاریابى براى آن ۸۰ درصــد از کار اســت.

وظیفه بازاریابى از نظر برخى بســیار جذاب و از نظر برخى بســیار کم ارزش است. اما نگاه به شرکت هاى بســیار موفق نشان مى دهد که بزرگ ترین ترفند آنها بــراى بازاریابى ارائه خدمات به مشتریان همراه با محتواى رایگان، مفید و کارآمد است. از طرفى لازم است براى مرحله پس از تولید محصول هم برنامه اجرایى تدوین کرد. باید بدانید که پس از عرضه محصول قرار است چه اقداماتى انجام شود.

داستان عجیب تولد یک استارت‌ اپ

 

منبع:شنبه‌مگ
طراحی سایت در رشت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top