ایندکس شدن وب سایت در موبایل

3 راه ساده و پیش پا افتاده برای ایندکس شدن وب سایت در موبایل

چرا امروزه ایندکس شدن وب سایت در موبایل از اهمیت زیادی برخوردار است؟ برای اینکه به این سؤال پاسخ درستی دهیم می‌توانیم از تجربه کاری شما استفاده کنیم و پاسخ خود را اینگونه عنوان کنیم: اگر شما ما نیز در حوزه سئو و بهینه سازی وب سایت فعالیت کرده باشید؛ حتماً بارها پیش آمده است که برای انجام پروژه‌هایی که بر عهده گرفته‌اید و یا برای سئو و بهینه سازی کردن وبسایت های مختلف از تکنیک‌ها و روش‌هایی مانند ساخت بک لینک، کمک گرفتن از الگوریتم‌های گوگل، سئو داخلی و سئو خارجی و…. کمک گرفته‌اید و تمام تلاش خود را کرده‌اید تا به وسیله این ترفندها مشتری ها و کاربران آنلاین را به وب سایت مورد نظر خود جذب کنید.

 اما هرچقدر هم که در این حوزه با تجربه باشید باید به این موضوع توجه کنید که امروزه موتور جستجوی گوگل فقط به سئو و بهینه سازی وب سایت‌ها توجه نمی‌کند. بلکه با توجه به انقلابی که در حوزه تکنولوژی و دستگاه‌های دیجیتالی به وجود آمده است، موجب شده است تا گوگل به سئو وب سایت برای گوشی‌های تلفن همراه نیز توجه ویژه نشان دهد. به این صورت که در زمان بررسی سایت توسط الگوریتم‌ها هم به سئو برای موبایل و هم به سئو برای نسخه دسکتاپ توجه می‌شود. دلیل آن هم این است که جستجو در هر نسخه دارای قوانین خاص خود است.

 موتور جستجوی گوگل به وسیله ربات‌های خزنده خود نسخه وب سایت شما را در گوشی‌های تلفن همراه ایندکس می‌کند.

فهرست مطالب

 ایندکس شدن وب سایت در موبایل

 اگر شما به عنوان یک سئو کار و متخصص این حوزه به ایندکس شدن وب سایت در موبایل توجه چندانی نداشته باشید به راحتی باعث می‌شوید تا ترافیک زیادی را از دست ندهید. این موضوع قطعاً به وبسایت شما آسیب می زند و نمی‌توانید از کارها و استراتژی‌هایی که برای سئو و بهینه سازی یک وبسایت از آنها کمک می‌گیرید نتیجه خوشایند و مطلوبی به دست بیاورید.

 موتور جستجوی گوگل به وسیله ربات‌های خزنده خود نسخه وب سایت شما را در گوشی‌های تلفن همراه ایندکس می‌کند. مفهوم اصطلاح mobile-first به این معنا است که در ابتدا خزنده‌ها و ربات‌های گوگل که مخصوص تلفن‌های همراه هستند صفحات وب سایت شما را ایندکس می‌کنند و برای مشخص کردن رتبه سایت شما نسخه موبایل را هم مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهند. اما چه ملاک‌ها و معیارهایی در این زمان به وسیله موتور جستجوی گوگل مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت؟

 زمانی که شما می‌خواهید وب سایتی برای کارفرمایان و مشتریان خود طراحی کنید باید به موارد بسیار زیادی توجه داشته باشید.

نکات مهمی که باید در طراحی وب سایت به آن توجه ویژه نشان دهید شامل موارد زیر می‌شود:

  •  به کارگیری از ابزارهای استاندارد
  •  طراحی ریسپانسیو برای وب سایت
  •  نمایش صحیح محتوا در نسخه دسکتاپ و موبایل

در ادامه این مقاله قصد داریم تا در مورد هر کدام از این نکات توضیحاتی را در اختیار شما قرار دهیم. لطفاً در ادامه مقاله همراه ما باشید. به کارگیری از ابزارهای استاندارد برای ایندکس شدن وب سایت در موبایل

 به کارگیری از ابزارهای استاندارد برای ایندکس شدن وب سایت در موبایل

 همیشه به این موضوع توجه داشته باشید که با کوچک کردن سایز مرورگر وب سایت شما باید به صورت خودکار بر اساس اندازه‌های جدید به کاربران نمایش داده شود. در نتیجه شما باید برای این کار از ابزارهایی کمک بگیرید که به خوبی این قابلیت را پشتیبانی می کنند. توصیه ما به شما در این زمینه این است که طبق قواعد و قوانین روز طراحی وب سایت و برنامه نویسی عمل کنید و همیشه این اطلاعات و قوانین را در ذهن خود به روز رسانی کنید تا از رقیبان خود عقب نیفتید.

ارزیابی موفقیت فروشگاه اینترنتی + 7 معیار آن

تجربه کاربری در گوشی‌های تلفن همراه برای مخاطبان و کاربران و همچنین موتور جستجوی گوگل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در نتیجه وب سایت شما باید به صورت هوشمندانه اندازه‌های دستگاه و نوع آن را تشخیص دهد و متناسب با اندازه‌های آن، وبسایت را به کاربران و مخاطبان شما نشان دهد. برای اینکه شما کار خود را راحت‌تر کنید می‌توانید از وب بیلدر هایی که با قوانین و چارچوب گوگل سازگار هستند کمک بگیرید. با استفاده از وب بیلدر ها می‌توانید تجربه کاربری مناسب و خوشایندی را به بازدیدکنندگان موبایلی وب سایت خود بدهید. همچنین سرعت بارگذاری وب سایت خود را افزایش دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد رابط تجربه کاربری می توانید به مقاله ( تجربه کاربری یا UX چیست ؟ ) مراجعه کنید.

نکته

 بهتر است همیشه به این نکته توجه داشته باشید که سرعت بارگذاری یک سایت در گوشی‌های تلفن همراه هم برای موتور جستجوی گوگل و هم برای کاربران و مخاطبان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به این صورت که می‌تواند در کنار رابط کاربری و تجربه کاربری مناسب از جمله مواردی محسوب شود که می‌تواند باعث جذب کاربران و مخاطبان بیشتر به وبسایت شما شود. همچنین از آنجایی که این موضوع توجه گوگل را به خود جلب می‌کند می‌توانید با کمک گرفتن از آن کاری کنید که گوگل رتبه مناسب‌تری را در فهرست نتایج جستجوی خود به شما بدهد. اولین اقدامی که شما باید برای تثبیت کردن وبسایت خود انجام دهید این است که بعد از طراحی یک وب سایت بتوانید به درستی آن را در گوشی‌های تلفن همراه به نمایش در آورید.

طراحی ریسپانسیو برای ایندکس شدن وب سایت در موبایل

 اولین اقدامی که شما باید برای تثبیت کردن وبسایت خود انجام دهید این است که بعد از طراحی یک وب سایت بتوانید به درستی آن را در گوشی‌های تلفن همراه به نمایش در آورید. در حقیقت منظور اصلی ما این است که وب سایتی که شما طراحی کرده‌اید باید در نسخه موبایلی کامل، صحیح و خوانا به نمایش در بیاید و تمام امکانات و المان‌های آن به راحتی در اختیار کاربران و بازدیدکنندگان موبایلی وب سایت قرار بگیرد. همچنین وب سایت شما در این زمان کارایی خود را از دست ندهد.

 هنگامی که کاربران به وسیله تلفن همراه خود عبارت‌های کلیدی را در مرورگرشان سرچ می‌کنند و وب سایت شما در صفحه اول نتایج به آنها نشان داده شود؛ اگر به درستی اطلاعات وب سایت شما در گوشی تلفن همراه به نمایش در نیاید این شانس را از دست خواهید داد که ترافیک زیادی را برای وب سایت خود به دست بیاورید.

 در نتیجه طراحی کنش گرایی ریسپانسیو به این معنا می‌باشد که ایندکس شدن وب سایت در موبایل باید به گونه‌ای باشد که تمام امکانات و محتوای وب سایت به صورت درست و صحیح به کاربر نمایش داده شود. منو در دسترس کاربران قرار داشته باشد. اندازه فونت‌ها متناسب با سایز تلفن همراه باشد و… . در واقع شما باید با استفاده از این نکات طراحی وب سایت مشتریان و کارفرمایان خود را طبق اصول و قواعد ریسپانسیو انجام دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد طراحی ریسپانسیو می توانید به مقاله ( 6 دلیل استفاده از طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا + بررسی تاثیرات آن بر سئو ) مراجعه کنید. نمایش صحیح محتوا در نسخه دسکتاپ و موبایل

 نمایش صحیح محتوا در نسخه دسکتاپ و موبایل

 در تجربه‌هایی که مربوط به طراحی وب سایت برای نسخه دسکتاپ است؛ همیشه به این موضوع دقت می‌شود که طراحی وب سایت باید یوزر فرندلی باشد. اگر شما قصد دارید برای کارفرمایان یا مشتریان خود وب سایتی طراحی کنید که در نسخه موبایلی نیز به درستی در اختیار کاربران قرار بگیرد باید به یوزر فرندلی و موبایل فرندلی بودن آن نیز توجه داشته باشید. به عبارت دیگر نمایش صحیح محتوا در نسخه‌های دسکتاپ و موبایل، وجود نداشتن اسکرول های افقی و عدم نیاز به زوم کردن بر روی مطالب محتوا و تصاویر از جمله مواردی است که شما باید در طراحی ریسپانسیو یک وب سایت به آن دقت کنید.

۱۳ عامل مؤثر برای موفقیت فروشگاه اینترنتی

 همچنین باید به این موضوع توجه داشته باشید که راحتی در استفاده کردن از یک وبسایت در گوشی تلفن همراه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. در دسترس بودن مطالب، کیفیت تصاویر و حجم مناسب آن و حتی نگارش صحیح و جذاب محتوا باعث می‌شود تا کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت شما مدت زمان بیشتری را در سایتتان حضور داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد موبایل فرندلی می توانید به مقاله ( آخرالزمان موبایلی فرا می رسد: از Mobilegeddon تا Mobile First Index ) مراجعه کنید.

 نکته

 بهتر است در این زمان تمام قوانین و قواعد تولید محتوا برای وب سایت را به درستی رعایت کنید. از استفاده کردن از عنوان محتوای تکراری برای مطالب موجود در صفحات مختلف وب سایت خود بپرهیزید. مهم‌ترین موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که شما زمان زیادی برای نگه داشتن کاربران و مخاطبان در وبسایت خود و همچنین جلب رضایت آنها در اختیار ندارید. در نتیجه بهتر است که با انتخاب یک عنوان مناسب و جذاب برای محتوا و مطالب موجود در وب سایتتان کاربران و مخاطبان هدف خود را ترغیب کنید تا وارد صفحات مختلف وب سایتتان شوند و آنها را مطالعه کنند. بهتر است در این زمان تمام قوانین و قواعد تولید محتوا برای وب سایت را به درستی رعایت کنید. از استفاده کردن از عنوان محتوای تکراری برای مطالب موجود در صفحات مختلف وب سایت خود بپرهیزید.

 جمع بندی و نکات پایانی در رابطه با ایندکس شدن وب سایت در موبایل

 با توجه به تمام موضوعاتی که در طول مقاله عنوان شد شما تنها راهی که برای ایندکس شدن وب سایت در موبایل می‌توانید انجام دهید این است که استراتژی طراحی وب سایت خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که بتوانید به وسیله آن یک سایت ریسپانسیو طراحی کنید که می‌تواند به راحتی در گوشی‌های تلفن همراه محتوا را به درستی به مخاطب نشان دهد و تمام امکانات و المان‌های موجود در سایت را در دسترس کاربران قرار دهد. در واقع شما با انجام این کارها می‌توانید باعث ایندکس شدن وب سایت مورد نظر خود و همچنین تثبیت نسخه موبایلی وب سایت خود در فهرست نتایج گوگل شوید.

 

 ممنون که تا پایان مقاله همراه وبسایت استاد وب بودید. امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. همچنین موارد و نکاتی که در این مقاله در رابطه با ایندکس شدن وب سایت در موبایل عنوان شده است؛ برایتان آموزنده، جذاب، مفید و کاربردی واقع شده باشد. شما می‌توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات مرتبط بیشتر در زمینه دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی محتوا، طراحی وب سایت، سئو و بهینه سازی سایت برای موتور جستجوی گوگل و کاربران، تولید محتوا و سایر مطالب مرتبط با آن، به لینک مقالاتی که در زیر در اختیار شما قرار گرفته شده است مراجعه فرمایید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top